see you on saturday or sunday

Nu ska jag ta och borsta mina tänder och sen ska jag lägga mig ner med mobilen och spela lite. Det blir ingen jätte sen *läggning* idag eftersom jag ska gå upp 06.50 imon... Ha en brabra helg så hörs vi!
Puss- Maja ♥


SOMMAR BLAND AV DET BÄSTA SOM FINNS!!!

Har ont efter att ha blivit bränd, har till och med inte kunnat sola idag eftersom jag blivit bränd så därför hängde jag med mamma och pappa och hämtade pappas motorcykel i Ludvika och därifrån så åkte jag och pappa motorcykel till Barnenshus i Borlänge för att Figo skulle få lite leksaker och sedan vidare med motorcykeln hem! När jag kom hem så cyklade jag till Lindvallen och spelade med fotboll med Moa och Madde, sen så åkte vi hem till mig och badade. Men jag kunde knappt simma för jag hade ont... Nu på kvällen så har jag duschat och så har jag packat tills imorgon då jag åker till Malung för att kötta lite fotboll med 98;orna ;)



Svar på kommentar

Mica/Mello och Moa :D om Har du förändrats?
Ojsan, råkade publicera utan att skrivit något xD
Aja, vad söt du var på den där bilden när du var liten! :D <3

Hihi tack så mycket! :))

HOT

Jahhao det blev det Lugnet typ hela dagen idag. Jag var på Lugnet med Moa, Linnea och Ida, vi hade verkligen skitkul enligt mig! Vädret är ju så himla bra. Sol hela dagen och jag har verkligen fått färg på min bleka kropp. Hehe jag har faktist bränt mig, men det gör jag alltid :O När jag kom hem så bytte jag och och stack iväg för att spela en första halvlek med 98;orna och sedan så stack jag till min träning. Efter träningen badade jag med några tjejor från laget och därefter cyklade jag till Lindvalln för att spela lite fotboll med Sara. Det har verkligen varit en rolig dag så det är därför jag inte har bloggat och jag kommer inte göra det så mycket på dagarna eftersom jag har ett liv utanför bloggen!! :)


SOMMAROUTFIT-






Magtröja- H&M
Shorts- Gina Tricot

Godnatt bloggvärlden ♥

Hejsan! Nu så ska jag krypa ner i min säng och försöka sova... näää jag ska spela lite på den och sen ska jag sova ;) Imon så blir det Lugnet med Linnea, Ida och Moa. Det ska verkligen bli asssskul!! Längtar redan. Sen på kvällen blir det typ en första halvlek som jag ska spela med 98;orna och sen sticker jag iväg på träning. Vi hörs kanske lite imon. Kram



SJUUUUKT KUL KVÄLL OCH DAG-

Hej. Dagen började med att jag inte hade något att göra, men vädret var ju kanon så jag gick ut och solade (skitskönt). Det var det ända jag gjorde rätt så länge innan Ida och Linnea kom till mig. Vi badade, solade och skrattate men det var skitkul!! Sen åkte dom hem och jag käkade lite mat. Sedan stack jag iväg till Lindvallen för att kolla på någon fotboll för Sara vela att jag och Emma skulle komma dit så det gjorde vi. Där träffade vi Ida och Linnea. Jag, Linnea och Ida ringde Moa och frågade om hon vela följa med och bada så vi fyra stack och badade och hade verkligen suuuuuper mysigt och skitkul ♥ Nu så sitter jag hemma efter en härlig solig dag med många fina vänner. Måste verkligen göras om. Heheh och som ni såg på inlägget före det här så ser ni ju att jag har bränt mig.... Oooouupps!  Bilder kommer imon från kvällen med Linnea, Ida och Moa :)



Brääääännnnntt mig-


Dejta sängen

Hoppas man kan lita på YR.NO att det ska bli runt 24-37 grader och sol imorgon. Imorgon så kanske det blir att bara vara hemma och sola och bada i poolen eller så blir det att hitta på något kul. Får se vad dagen bjuder på!
Hoppas ni haft en solig dag så hörs vi imorgon som vanligt :) Puss!


Har du förändrats?

Du som liten:
1. Vad hette din första bästa vän? Maja.  
2. Vad hette din första kärlek? Mathias kanske... fast det var ju inte kärlek han var ju tillsammans med alla tjejor i klassen... haha
3. Vilken var din favorit rätt? Köttbullar, mos och brunsås.
4. Vilken var din favorit färg? ROSA.ROSA.ROSA.
5. Vart bodde du? När jag föddes bodde jag i Stockholm, men sen har jag bott i Falun resten av hela mitt liv!
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? När vi åkte utomlans och fick våran hund.
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? När jag kanske tjaffsade med kompisar.
8. Ville du bli när du blev stor? Jag tror att jag ville bli frisör.

Nu:
1. Vad heter din bästa vän? Har olika. 
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? Ojoj kommer inte ihåg.
3. Vilken är din favorit rätt? Grillat.
4. Vilken är din favorit färg? Har lite olika.
5. Vart bor du nu? Falun.
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? Mycket bra har hänt.
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? Vet faktist inte.?.?
8. Vad vill du när du blir stor? Kock.
9. Vilket godis tycker du bäst om? JAG HATAR GODIS!!


Maja som liten


Maja som äldre


Den måste lagas!!

Jahapp tänkte att jag skulle ta kort på allt jag handlat nu idag och sen det jag handlade på Marieberg, men eftersom vi inte har lämnat in kameran så kunde jag inte ta kort på allt nyss eftersom blixten har pajat och då blir bilden bara svart.. Men vi ska snart lämna in den, ska påminna mamma och pappa om det imon om jag själv kommer ihåg det :P Men kläderna som jag handlat kanske kommer i olika outfits, får se hur det blir!




DET ÄR FÖFAN SÅ HÄR DET SKA VARA!

hej allihopa! Idag har ju vädret varit som det ska, sooool! Gaaasssh vad skönt. Imorse så vaknade jag 11.30... inte bra eftersom jag inte kommer kunna sova inatt!! Aja, jag fixade till mig och duscha osv. Sen så tog Louise och jag bussem in till stan och vi var där i typ tre timmar. puuhh det var varmt som satan men kul hade vi. När jag kom hem bytte jag om till fotbollskläder. Kanske var det lite onödigt att träna eftersom jag har varit halvrisig och är fortförande lite förkyld ooouups. Aja nu ska jag fortsätta kolla på tv och ta mig en glass :)


fuuuuullllllll!!!!!!!!

God natt bloggläsare


SMSADE NYSS MED LOUISE

Heeejhej! Smsade nyss med Lollo och vi bestämde att vi skulle ta oss en titt på stans alla reor imon, eller som sagt idag eftersom klockan är halv ett på natten. Ska faktist bli skitskoj och va med den tjejen :D Kanske man hittar något!! Nu så ska jag kika runt lite mera och sen är det väl dags att säga godnatt och sova, hörs mer!


öööhh??

JAG DISSAR DOM HÄRA FYRA OUTFITSEN-




Natt

Nu på kvällen så har jag varit med Louise och Amanda. Blev lite bättre framåt kvällen! Känns bra, fast inte helt frisk, det blir tyvärr ingen träning imon efter som jag fortförande är snuvig och hostar... Tråkigt att vara halvt sjuk nu på sommare!! Nu så ska jag nog ta och borsta mina gaddar och sen ska jag uppdatera litegranna. Hörs snart igen, pöss


2 foton



SUNDAY 26J

Hejdär.
Idag så är det Söndag pch jag är inte helt frisk, hostar osv.. Skulle varit med Filippa idag, men eftersom jag inte mår helt hundra så orkade jag inte riktigt :( Men jag längtar till ska va någon annan gång. Nu så sitter jag här utmattad efter att ha dammat av hela huset (stoooolt)! :D Och sen så tjänade jag in min månadspeng för jag städade rummet och sen en till liten slant för avdammningen i hela huset. Nu så gör jag inget mera än att typ lyssnar på musik. Ska snart ta och hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch! Gud vad skönt det är med sommarlov man liksom behöver inte tänka på något man kan bara göra som man vill. På fredag sticker jag iväg med 98;orna på cup och kommer hem på söndag, sen så kanske jag ska till Furuvik med farmor och farfar nästa vecka. Och sen nästa fredag så kommer Larssons och sen så är det Dalecarlia, as nice!!!


00: 58



Dags att sova, god natt hörs imon!
PUSS

Flowers








Kamera- SONY a390
Foto- Maja (jag)
Redigering- Maja (jag)

En dag för tidigt





Hej mina fina läsare! Kom hem idag istället för imon, eller ja efter som klockan halv ett så är det ju Söndag nu så idag skulle vi igentligen ha åkt hem men vi gjorde det igår (Lördag). Det har varit helkul att vara på landet i en hel vecka. Längtar tills nästa gång och då kommer det vara en till med (Olle den "nya") hihi ♥
Fast nu ska det bli riktigt skönt att bara vara hemma oxå.... Nu så sitter jag här med min kära dator som har börjat funka igen, wie. Nu så ska jag lägga upp lite bilder och sen ska jag sova. Hörs!

Hoppas ni hade en bra midsommar!




Hej!
Sitter just nu på syrrans dator med mormors nätuppkoppling, så det är därför jag har kunnat lagt upp lite bilder på dom två senaste inläggen här nedanför! Idag så är det ju midsommar och jag mår inte skitbra... jag har pågränsen till feber och sen har jag ont i halsen och hostar!! That's suck. Men förövrigt har dagen varit bra, okej vädret är ju sämst typ. regnregnochlitesol. hehhehe... Aja nu ska jag ge datorn till Simon och sen ska jag sova. Hörs kanske imorgon. Godnatt ♥

Galna tjejor









MIDSOMMARENS OUTFIT-





Linne| CUBUS (ny)
Leggings| H&M
Jeansjacka| JC
Tygskor| SKOHUSET

Bullbak

Hej allesammans!
Konstigt nog så är det svårt att släppa bloggen... hihi. Varför vet jag inte, men det är bara så. Idag så har vi varit på Marieberg och jag fick med mig lite mera saker hem och det gillas. Nu så sitter jag hemma hos mormor och väntar på att degen till bullarna ska bli klar. Jag har oxå bakat lite annat bara för att vi ska frysa in det och ha det till midsommar och lite annat. Vädret är ju tyvärr inte på topp så man har inte direkt kunnat lega ut och solat och fått lite färg på den bleka kroppen. Jag längtar faktist inte mycket hem till Falun, för det är rätt skönt att vara här.
Nu så ringar snart klockan och då ska jag göra klart mina bullar. Hoppas ni får det bra kram!




ETT INLÄGG HÄR IFRÅN LANDET

Mormor kom för en stund sen och lämna hennes dator och nätuppkopplinp bara så att jag sitta lite vid datorn + att hon skulle käka lite mat här också...
Hej min goa vänner! Vi har det skitmysigt här nere på landet dom här tre dagarna här nere. Vi har gjort lite olika saker tex, varit på Marieberg (köpte litegranna men vi ska dit igen en till gång i veckan så då ska jag nog handla något mera trorjaa...), badat and some other stuff, men vi har det varefall mysigt. Jag kommer åka hem på Söndag så jag ska vara här en hel vecka, wiee. Vi får väl se ifall jag gör ett inlägg igen, beror på om jag får låna datorn.
Nejnej nu ska jag dra och vi får verkligen hoppas på mycket bättre väder än det hära riktiga skitväder.
Ses någon annan gång, puss



En rolig sommarlovskväll

Min kväll har varit jätte rolig för jag har varit och käkat och kollat på fotboll med fotbollslaget. Jag tog en massa bilder oxå och ni har fått sett många utav alla bilderna inlägget nedanför det här inlägget :)
Nu så börjar det dra ihop sig och jag ska väl ta och stänga av datorn och släcka lampan så ska jag få lite sömn i mig.
Imon så måste jag packa för vi ska till landet och vara där en hel vecka så det blir ingen bloggning om jag inte så skulle sätta mig vid mormors dator någon gång, men det visar sig då!
Hoppas ni har haft en bra dag så hörs och syns vi imon, puss ♥


Sverige

Norge

BÄSTA FOTBOLLSLAGET NÅGONSIN-


















PISSVÄDER

Kom nyss hem pissblöt efter en rolig stund med Emelie och Madde från fotbollslaget. Vi har spelat fotboll och lallat oss! Skitkul varefall. När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och det var så himla skönt. Synd att vädret ska vara så tråkigt, regn, regn och ännu mera regn... Aja ska ta och fixa till mig för sen så ska laget käka pizza och kolla på fotboll på koppis. Kameran hänger nog med, måste bara sätta den i laddaren.


hehe

23:33 NATTI



Vi vann matchen, men jag var inte bra. Men det var ändå kul att spela fotboll. Imorgon så blir det värsta kul att först käka pizza med laget och sen ska vi kolla på Sveriges U-23 damlag. Kommer bli helgrymt ;)
Jag älskar verkligen mitt fotbollslag ♥

Dagen har vart seg, har inte gjort något alls på dagen... Nu när man har sommarlov har man inget att göra och vädret suger totalt! Menmen. Kollade nyss på tv men ska släcka nu för jag börjar bli rätt trött.
Vi syns vi imorgon, godnatt!


Svar på kommentar

Lisa om Jag har inget att göra, det är tråkigt!!!:
Men kom hit och underhåll mig då =)

Absolut tar tåget ner imon! :D hehe..

Jag har inget att göra, det är tråkigt!!!




DAGS ATT FIXA SIG...



Godermorgon!
Idag är det Tisdag och jag har inget att göra förutom match mot Säter ikväll. Men idag så ska jag försöka hitta på något att göra. Får se vad det blir!
Kollade nyss på en sorlig film och usch jag hatar att gråta till filmer men jag gör det ändå :O hehe.
Nej nu så ska jag ta och fixa mig och sen får jag se vad dagen bjuder på. Pussåhej


MONDAY

Gud vad jag har varit rastlös idag kan jag lova er! Har typ bara varit barnvakt, tränat och kollat på gubblaget. Inge mera än så typ... Jag hatar att bara sitta still det måste liksom hända något hela tiden för mig (har alltid varit så).
Imon så ska jag väl försöka få tag i någon och hitta på något med den, sen så blir det match mot Säter.
Hoppas dagen blir lika bra som den låter att vara, hehe...
Nehhoooppilopp undra om jag ska ta och sova nu, JA det ska jag. Hörs imon!


Tänk vad snyggt med en navelpiercing



Såhäääääääääääääääääääära snyggt!!

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart




13J




Tröja och shorts| Gina Tricot
Vita tygskor| SKOHUSET

FÖRSTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET

Hejhej! Har varit barnvakt hela förmiddagen och då fick jag 120 kr för jag var oxå ute och gick med Agnes. Känns ju inte så dumt det va? Och i eftermiddag så ska mamma bort igen och då ska jag vara barnvakt igen och då kommer jag få mug lite mera pengar ;) Skitbra att jag får lite mera pengar eftersom vi ska till landet snart och då kan jag ju gå och shoppa lite på MARIEBERG... hehe.
Nu så tänkte jag klä på mig och sen vetja inte vad jag ska göra, får väl se hur dagen blir upplagd.



OVÄNTAD DAG

Ojoj, det var vekligen inte såhär jag trodde att min dag skulle se ut. Men den vart ju riktigt bra!!
När alla skulle komma hit och fika så ringde 98;orna och frågade om jag kunde komma direkt ner till Lindvallen och spela med dom, så jag stack dit. Tyvärr så gick det ju inge vidare...
Efter matchen åkte jag och hem fikade det jag igentligen skulle fika, men hann inte göra det eftersom jag åkte direkt till matchen ;) Efter det hängde jag med och lämnade Simon vid stationen och därefter åkte jag hem och käkade och sedan stack jag vidare till u-vallen och träffa lite kompisar. Puuuh vilken dag.
Nu så tänkte jag att jag skulle släcka och försöka få lite sömn så jag orkar med dagen imorgon.


GOTTIGOTTI



Nämen hejhej! Inväntar att kusinerna, farfar och Lisa ska komma för farmor kunde inte komma för hon jobbade. Det ska bli gryyyyymt gott med fika sen, haha ;)
När dom har åkt vetja inte vad jag ska göra, kommer väl kanske på något.
Aja nu ska jag gå puss!!

Bilder sen skolavslutningen och studenten-




 




















SÖNDAG

Vílket tråkigt väder, REGN! Usch fy bläää...
Idag så ska jag typ inte göra något förutom att Forsmans, farmor, farfar och kanske Lisa kommer hit och firar Simon som har fyllt 18 år för någon vecka sen eller något sånt :P
Nyss så tog jag mig en härlig varm dusch och jag ska fixa mig för dagen, men innan det ska jag nog ladda upp bilder sen skolavslutningen och studenten.


Jag har varefall börjat...

med att lägga ut lite bilder sen skolavsltuningen och studenten!
Dagen har vart kanonans. Dagen började med att jag badade i poolen, sen kom mormor och moster Karin och då åt i en skit god lunch. Sen stack jag iväg öpå match mot Slätta, men den blev inställd när vi hade seplat 23 minuter pga regn och sådant dåligt väder :( SYND.
Nu på kvällen så har jag varit med några från laget och vi hade så jävla kul asså. Gud vad jag älskar sommarlovet!! Puss hörs imon


SÅ SNYGGA SÅ

Linne från H&M REA




199kr 99kr

KUSINS STUDENT

Hej! Idag på morgon åt jag frukost i skolan och sa hejdå osv.. Sen har jag inte gjort något mera idag, men snart ska jag klä på mig min klänning och sen sticka iväg när kusinen Olivia springer ut från skolan och tar studenten. Vi kankse hörs senare, men ha en bra dag idag dårå. Puss

SKOLAVSLUTNINGS/STUDENTS OUTFIT;




SOMMARLOV!

Heeej! Idag hade jag skolavslutning och det gick väl bra... Efter det så stack klassen och familjerna till Näs för att fika och sånt :D Härligt! Sen på kvällen har jag umgåts med klassen, man fick tälta där, men allt var så oplanerat osv... så jag hade ingen lust för det. Imon så blir det att träffa klassen igen och käka frukost med dom, och då ska vi alla säga hejdå till varandra och hälsa varandra ett bra lov. Känns faktist lite konstigt att klassen ska splittras. Jaja efter det ska jag hem och fixa mig för kussemusse Olivia som tar studenten. Och yeees jag har SOMMARLOV mina kära vänner ♥ Jaja nu måste jag sova för klockan är väldigt sent och jag ska upp tidigt imon, OOOOOUUUUUUPPPPPSSSSS..



Vi hörs väl imorgon, godnatt puss!


3X SOMMAR





FRÅN H&M

SOMMARLOVET NÄRMAR SIG, bara en ända skoldag kvar!!

Hejdär! Nu är det liksom bara en dag kvar på Hosjöskolan, känns lte konstigt att man har gått där i flera år och nu ska man byta :S Jag kommer sakna denna klass, men man måste ju gå vidare i livet...
Idag så var väl skolan rätt så lugn, och jag har äntligen fått mina mjukisar som jag har gjort hela terminen. Efter skolan drog jag och Amanda hem till mig och vi gjorde ingenting, men sen åkte vi hem till hnne och sen stack vi iväg till träningen som var väldigt skoojj. Nu så här på kvällskvisten har jag typ bara kollat på tv osv..
Nu ska jag uppdatera lite mera, sen ska jag nog sova. Hörs sen, pussen!


8 juni- OUTFIT





T-shirt
Linne
Shorts (Emmas)
ALLT ÄR IFRÅN H&M

VI ÄR VÄL GULLIGA?


älskar dig skitunge ♥

SNART ÄR DET SOMMARLOV!!!!

Nu så har jag laddat upp en massor med bilder sen eftermiddags...
Kollade för en stund sen på Sverige-Finland och Sverige vann med 5-0, härlig vinst ;)
Nu så tänkte jag ta och lägga ifrån mig datorn och sova. yeah imon är det bara en dag till efter den och sen är det äntligeeeen SOMMARLOV!!!!
Känns väl inte så dumt!
GODNATT ♥


KLASS 6B























Orkar inga fler...
Och tack Amanda för dom allra flersta bilderna!


7 Juni



Haha vilken härlig bild sen eftermiddagen hos Meta (våran lärare).
Dagen har varit på topp! Vi gjorde typ inget i skolan, bara städade lite och tränade lite för skolavslutningen tills på Torsdag. På eftermiddagen var vi då hos Meta och där hade vi vattenkrig så det stod härliga till. Jag sprang runt med shorts och bh, väldigt bra *vattenkrigskläder*.. men det var förbaskat kul. Sen så fick vi glass och lite smått och gott. Efter vi varit där så åkte jag hem och duschade och sen så bytte jag om och då åkte mamma och jag in till Kupolen och jag fick med mig en gullig bikini hem. Ni får nog bilder på den senare!

SOMMAR, SOMMAR OCH SOL ♥

Hallå! Vilken härlig dag och vilket härligt väder. Tyvärr så är ju det här lilla mini lovet slut, fast det gör inte så mycket för vi slutar ju på Torsdag och sen så ska klassen tätla :D Känns ju inte så dumt det va?
Idag så har jag spelat match och vi vann med 14-1, bra spelat alla mina små tjejor!!
Efter matchen var jag med Amanda och vi skratta åt något som igentligen inte var kul, heheh...
Sen på kvällen så åkte jag, Emma och pappa iväg till Slussen för att spela lite minigolf och efter det så tog vi oss en dricka. Väldigt mysigt kan jag lova er.
Imon så blir det skola och vi ska typ hem till våran lärare och fika och så ska vi nog ha vattenkrig. Yeah. Kanske kameran hänger med då. Efter skolan så ska nog jag och mamma till Kupolen och gå runt där för jag måste skaffa mig en ny bikini.
Nehe nu ska jag väl ta och släcka.
HADETBRA



Dagens outfit;





Linne| (Emmas) H&M
Shorts| Gina Tricot

seg daaag

Hejhej.
Matchen med 98;orna gick inge vidare, en förlust....
Efter matchen åkte jag hem och sen dess har jag inte gjort något mera än att bakat ett paj :D Dagen har faktist vart rätt tråkig. Nu så tänkte jag sova så jag är ritkigt pigg till våran match imon, taggataggatagga
NATTI


hahah


NATT

Vilken härlig kväll med olika roliga kompisar!
Ida och Linnea drog sig hem runt tolv. Vi gjorde typ inget flätade varandra i håret och pratade en massa skit...
Dagen har vart rolig, först var jag ju och *jobbade* där på damlagsmatchen, sen blev det minigolf och sen på kvällen kompisar. Så kul så.
Nu så tänkte jag mig att jag skulle sova så jag är pigg tills imon då jag har match med 98;orna och hoppas vi vinner imon!!



vant vi söta?


LÖRDAG 12.15

Härlig dag igen då! Hej mina vänner. Filippa åkte hem för ett tag sen... Men vi har haft det väldigt roligt, vi har pratat en massa skit, badat solat och haft det väldans trevligt :D
Nu sitter jag och väntar på käk. Efter maten ska jag sticka iväg och stå i kiosken för damlaget!
Ska dra nu, puss


FALUKALASET

Jahapp då var det kväller igen då..
Det var rätt så kul på Falukalaset, tröffade några roliga vänner där.4
Sen på kvällen har Filippa och jag bara tagit det lugnt och ja bara haft det allmänt trevligt :D
Haha nu sitter Filippa och kliar mig på fötterna och fy satan va skönt!!
Vi hörs imon för vi ska snart släcka lampan för vi är trötta.



MY OUTFIT:





Linne, MONKI
Shorts, GINA TRICOT

Sååååhääääääääär skönt med bara slapp

Ojoj vad skönt dag det har varit med en lugn och sansad dag, jag har bara solat och jag har badat i poolen för första gången iår. Fast snart blir det andra bullar..
Jag tänkte snart att jag skulle gå och duscha och sen göra mig klar för Filippa ska hämta upp mig runt fyra och då drar vi in till stan och går runt där och har det roligt. Senare ikväll så kommer vi hem och då ska Filippa sova hos mig. Så det blir en jätte rolig kväll då med Filippa :D
Men jag kommer säkert blogga litegranna. Men nej nu ska jag dra, ni får en outfit senare trorjaa.
PUSS


FREDAG!

God förmiddag mina vänner!
Vaknade runt nio idag och då gick jag ner och kollade på tv och käkade lite frulle :D
Idag är det jättevarmt ute, när jag vaknade då var det liksom 22 grader ute. inte så duuuumt va?
Idag så blir det Falukalaset, wiee. Tänkte att jag snart skulle ringa Filippa och se hur det blir ikväll osv...
Ha en bra dag och njut av vädret.


haha vilken fjååårtis bild

0:00

Min dag har vart rolig bortsätt att jag har blivit mera förkyld...
Nu på kvällen så kom ju som sagt farmor och farfar hit och grillade med oss, jätte mysigt. Sen så drog jag hem till Johanna med Emma och några till. Vi hade väl roligt :D När jag kom hem tog jag mig en glass och sen hängde jag med mamma när hon skulle skjutsa hem farmor och farfar! Nu så ska jag sätta i mobilen i laddning och sen ska jag sova. Imon så blir det falukalaset med Filippa trojaa, hoppas det.
Men nej nu ska jag sluta babbla så hörs vi mera imon.
SWEET DREAM


for today-





Shorts och tröja från GINA

VILKEN VINST!

Vilken härlig vinst liksom 0-13, själv var jag på varenda plats men jag fick inte rikigt in bollen i målet..
FAAAAAAAAAAAAAN JAG VILL OXÅ GÖRA MÅL!!

Kom nyss hem från Grängesberg där matchen var. Nu sitter jag och lyssnar på musik men ska snart dra och fixa till mig  håret för farmor och farfar ska komma hit och grilla lite med oss :D Myspys.
Annars händer nog inget annat tro jag inte..? Vi hörs väl mera under kvällen, ha det gött!


TAGGA.TAGGA.TAGGA

Hoppas ni gillade bilderna från Stockholm!!
Ska gå och klä på mig och göra mig klar för match, känner att jag är taggad och nervös nu asso.
Jag hatar att vara nervös och jag vet inte rikigt varför jag är det!?!?
Ha en bra dag hörs väl kanske senare ♥


STOCKHOLM MED SKOLAN-



































Mina bilder (förlåt för rätt dåliga bilder...)

Och här får ni några bilder från Camilla Svensson-








haha bara för att dom var så grymma!!

5 dagars lov!!


Gomorgon mina solstrålar!
Idag är det Torsdag och jag har ett 5 dagars lov framför mig och det känns ju verkligen núnderbart kan jag lova er.. Idag så blir det match och sen kanske jag ska hitta på något. Shihho imon blir det FALUKALASET med Filippa, eller ja jag tror väl att vi ska gå där imon :D Jag ska varefall leta efter ett skal till min Iphone och sen vet jag inte... Nu tänkte jag lägga upp lite bilder sen Stockholm, pussen ♥


for today, 1 juni 2011







Magtröja, linne och jeans| H&M
Klocka| Spanien

Svar på kommentar

Lisa om STOCKHOLM:
Jag vet att jag brukar säga fel jämt och ständigt men jag tror faktiskt att jag är din faster... =)
Puss på dig, det var roligt att se er igår!

Haha, är jag senil eller vad!?!? Klart jag vet att du är min faster ;) Hehe... Vi får nog döpa om mig till Senila Maja tror jag..?
Detsamma, puss

JAG VILL HA DENNA FINA FRÅN HM;



STOCKHOLM

Stockholm igår var gryymt kul! Dagen började med att jag gick upp 10 över sex (verkligen inte härligt), sen fixade jag mig och när jag var klar skjutsade pappa mig till skolan och där hoppade jag på bussen till Stockholm. Först var vi på musseum och sen grönan. Det var skitskoj. Jag var mest med Filippa och vi åkte tp allt! Och sen så kom moster Lisa och hälsade på oss på grönan och det vart ju ännu bättre :D Ja men ni förstår nog nu att min dag var suverän och bilder kommer komma så småning om.

Hallådär!
Idag så var jag ritkigt trött när jag vaknade, men det var bara att bita ihop. Hlet ärligt så skulle det inte settat fel med en vildag. Dagen i skolan var helt okej lite segt osv... men nu är jag äntligen klar med mina mjukisbyxor som jag gjort på slöjden, men dom måste ligga i ett förbaskat skåp i en vecka. Nu så har jag nyss käkat upp min mellis men ska ansart ta mig en glass så jag vacknar till liv och sen ska jag foto lite.




RSS 2.0