Älskar att sova.

Hallå där goingar!
Kvällen har varit coollugn, bara skype med lovisa ♥ Imorgon ska jag nog vara med lite vänner, nicenice! Snart ska jag borsta gaddisarna och sedan ska jag krypa ner under täcket och sova. Det ska bli fruktansvärt skönt. Jag älskar att sova, haha. Aja vi hörs imorgon sockertoppar, puss å kram.

Lovisa Larsson ♥

fan vad jag saknar dig bruden!
tänk ifall vi inte hade träffats i thailand, då vetefan vad som hade hänt.. du är min bästa vän och jag litar på dig till 110%. vi får inte lämna varandra, det skulle inte gå å leva då! man kan verkligen prata om allt inför dig. 
men det ända jag igentligen behöver säga är, JAG ÄLSKAR DIG LOVISA LARSSON ♥

Så vackra och så naturliga-

saras hååår, jag dööör så långt!

2 nya toppar'

Två toppar från Gina tricot
Den svarta toppen har jag gått runt och tänkt väldigt länge på om jag ska köpa den eller inte och idag fick den följa med hem. 79.50 kr

Den andra, en snygg och enkel t-shirt. 99 kr


20:trettio

Heeeeeej!
Träning gick väl bra, vi spelade mest. Synd att vi börjar träna inne nästa vecka med styrka och sånt skit, men fotboll ska vara jobbigt... Nu äör jag hemma och här hemma fixar och donar vi eller ja mamma gör det mesta för imorgon ska någon fotograf ta kort på vårt hus för vi ska försöka sälja det. Aja nu ska jag lägga ut bilder som jag har att bjuda på, ha det bra. pusspuss ♥

MY OUTFIT TODAY


Ny vecka



Hejhej! Ny vecka och det känns extra bra eftersom vi har loooov. Gårkvällen var rolig, vi gjorde inte så mycket bara slappade typ. Det blev ingen sen kväll för både jag och lollo var riktigt trötta... Idag så har vi varit på stan och jag fick med mig två toppar från Gina Tricot. Jag älskar att shoppa ;) Om några timmer sticker jag iväg på den efterlängtade träning, är verkligen sjuuukt taggad för träning!! Vi hörs snart igen puss ♥

Dagens outfit, 2011-10-30


CHILLAR

Hej bloooooooogggggeeeeeeeeen!
Dagen har varit grym. Började med ett litet "kalas" hemma hos forsmans, efter det kom sara, hanna och louise l hit och vi fotade, gick till det nuvarande hemköp som hette vivo förrut.. inte för att ni bryr er, menmen. Nu på kvällen har jag varit med louise r, och hon ska även sova över här och det blir awesome. Men vi ska dra nu, pussarpussar ;*
(jo förresten, jag har massor av bilder att visa för er, men tyvärr så blir det inte förrän imorgon...)

söndag.söndag.söndag

Vilken härlig start på denna söndag! Började med att pappa väckte mig 08.00 och då tog jag och agnes min hund en skön morgonpromenad, skitskönt! När jag kom hem käkade jag frulle och pratade lite med mormor och vi bestämde att jag åker till henne på onsdag med morfar och är deär till fredag och sedan tar jag tåget hem igen. Vi ska baka lite julfika som tex pepparkakor. Och ska vi väl bara chilla, hehe. Har nyss hoppat ut ur duschen och nu så är jag klar. Om ungefär en halvtimme åker familjen till forsmans och firar kusiner som har fyllt år. När jag kommer hem ska jag träffa sara, hanna och lollo l. Ha en superbra söndag, vi hörs senrare ♥



Vilken lördag!!

Vilken mysig dag! Den började med några skitmysiga timmar på stan med faster och kusin, vi fikade och shoppade litegranna, det ända jag fick med mig hem var en skjorta, men är jättenöjd över den :) När jag kom hem kollade jag lite på arsenal och sedan hjäpte jag mamma med att laga mat. Idag blev det faktist en trerättersmiddag som bestod av; förätt- svampsoppa    varmrätt- klyftpotatis, biffar och såser    efterrätt- hemgjordglass med passionsfrukt.
När jag hade käkat klart stack jag hem till louise och vi bara pratade! Nu på kvällen har jag kollat på film :)
Imorgon blir det firande hos forsmans och kompisar, hörs imorgon. puuuuusssii ♥
(kom ihåg och ställ tillbaka klovkan en timme nuuu!! vi går ju över till vintertid)

Ny skjorta

149kr från HM

Rött, vitt och svart- dagens outfit

Transparent blus- ZARA   Vitt bas linne- H&M   Svarta jeans- Gina Tricot
klocka, jacka, mössa och converse

Staden idag

Burr vilket höstväder alltså, måste tillochmed ha vinterjackan på mig idag! Nu ska jag gå och klä på mig ytterkläderna sedan åker jag in till stan med faster och kusin ♥
Vi syns :)

Så skönt med lov alltså!!

Ska ta och krypa ner under täcket och sedan läsa litegranna! Känns så sjukt bra att det är höstlov, man måste ju få ha lite ledigt ibland, right? Imorgon har jag ställt klockan på halv tio eller ja mamma får vara min väckarklocka imorgon, HON ska väcka mig klockan halv tio och då ska jag göra mig redo för en dag på stan med faster och kusin ♥ awesome!



Annorlunda


Gott

så har min kväll sett ut!

Lugn fredagskväll med hallonsoda och popcorn

Ikväll så blir det nog bara mys i soffan med ett glas hallonsaoda och en stor popcornskål, är helt slut.
Har väl jobbat för hårt i skolan ;) Nu ligger jag och planerar med sara om vi ska hitta på något under lovet och det kommer vi att göra! Nej ni får ha en skön kväll, pussarpussar ;*

AUTUMN

Fotografer; Emma och jag
Kamera; SONY a390

Collage


Höstlov

Heeeeej bloggen och heeeeej höstlov! Höstlov är precis vad jag behöver, är så sjukt trött varje dag..
Men skolan var väl bra, var hos läkaren idag så jag missade hela SO:n, wie, haha. Skulle ta bort stygn.
Efter skolan stack jag hem, när jag kom hem fotade syrran och jag lite (ni ska få lite bilder senare). Idag har också min bästa mormor och min bästa morfar kommit hit och ska vara här över helgen, skitmysigt.
Imorgon kommer min faster lisa och hämtar upp mig och sedan ska jag, hon och filippa in till stan och kika runt lite, bra start på höstlovet :D
Nu ska jag uppdatera er och sedan blir det väl mys framför tv:en, pusspuss ♥

Outfit today 2011-10-28


SOVA

Heeeeeej! Vilken härlig avslutning på denna kväll, stan med mamma och syrran. Nu sitter jag och.... kliar sönder min hud, jag duschar alldeles för mycket till och med så att min hud är skitatorr. usch! Okej jag förstår om ni inte bryr er... Aja nu ska jag varefall gå och borsta av gaddisarna och sedan ska jag sova, ingen sen kväll för mig heller.
Imorgon är det äntligen härliga fredag och sen har jag ett härligt höstlov framför mig och jag vetefan vad jag ska göra imorgon eller under lovet, eh vi får se!
Hoppas ni haft en trevlig dag, pussar till er ♥

Resultatet- locktången

provade locktången, vart skitnöjd! tack mami för den ♥ (fast jag betalade lite av den)

Tjejkväll- shopping

Puder och fingervantar- H&M
Locktång- Clas Ohlson
Mössa- Gina Tricot

18:trettioåtta

Har nyss käkat lite middag, så nu är jag mätt och belåten! Om en liten stund drar jag på mig jackan och skorna och drar till stan. Vi får väl se vad jag hittar, men jag har några saker jag ska kicka efter ;)
pööösss på er ♥

dancing in the moonlight'


271011

Tröja och skjorta- H&M
Jeans- PRIMARKET
klocka
convesre

Locktång Desperate Housewives HC19.

399 199

1 månad och 1 dag med min navelpiercing

Yeyy har haft min navelpiercing i en månad och en dag nuuuu!!
Skoldagen var lite upp och ner.. Men nu är jag hemma och har varit det i ett par timmar. När jag kom hem hoppade jag in i duschen för vi hade haft idrott sista lektionen och då sket jag i att duscha där och sprang till bussen istället.
Ikväll så drar jag och familia in till stan för det är tjejkväll där så vi ska väl kika runt lite, tror mamma skulle köpa en locktång till oss, wie! Ska fota lite nu, hörs :)

+ 2 till från idag'

Har haft fullt upp idag så jag har skitit i bloggen.. Idag har det varit en skitbra dag alltså, kändes som om det var ett tag sen det var en skitbra dag förutom alla dagar i london som var så jävla roliga !!
Hade bara fyra lektioner idag och det var ju rätt chill, haha ! Hade även ett SOprov idag och det gick nog rätt bra hoppas jag.
Efter skolan så drog jag, hanna och sara hem till mig och vi fotade och bara slappade, men det var kul det också. Sen på kvällen hade jag träning och fysatan vad skönt det var att träna lite !
Nu ska jag kolla på det senaste avsnittet av modelljakten och sedan ska jag sova (jag gillar inte modelljaktan, tycker det är lite töntigt, men jag kollar på det ändå, haha!)
pussar ♥

Höstbilder med min fina vänner-


It was this I had on my body today

Linne- H&M
Stor mysig kofta och jeans- Primarket (london)
Converse- Footlocker (london)
Klocka- UR&PENN

Lugn tisdag

Hej där fina vänner!
Man kan ju lätt säga att många bilder har kommit upp sen london. Hoppas ni tycker att det vart bra!
Tisdagen har varit rätt lugn, jag har gått i skolan sen har jag pluggat massor med SO har prov imorgon, pirr...
Efter skolan imorgon så drar jag hem hit med hanna och sara och vi får väl se vad vi ska hitta på..? Nej nu är det dags att borsta tänderna och sedan ta fram boken och läsa några sidor, ha en fortsatt trevlig kväll för er som fortförande är vakna ♥

SHOPPING I LONDON


BILDER- LONDON


3 från underbara London-


PLUGG OCH SOVA

Hej alla!
Har nyss kollat igen alla bilderna sen london, och det är inte några bilder hörruni, säkert 400-500 bilder..!
Nu ska jag plugga lite engelska och sedan sova, ska bli rikitgt skönt att krypa ner i sin egna säng.
Vi hörs imorgon och då får ni bilder på allt jag köpt och bilder sen london, låter inte det suverränt? JO!
Puss och godnatt ♥
två bilder sen rundvandringen i arsenals arena (den sista bilden så satt jag på arsenals tränares stol, coolt var?)

I bilen- mobilblogg

Hej sverige!
Sitter i bilen påväg hem från Arlanda. Resan har varit hur bra som helst vill jag lova er, vi har shoppat, kikat lite i London, gått på rundvandring runt hela arsenals arena (typ kollat på deras omklädningsrum, skiiitcoolt!) och kollat på arsenal osv.. Jaja skitroligt iallafall!
Vi hörs mera när jag kommer hem, då får ni lite bilder och berättar mera om resan.
Kram <3


HERE WE COME LONDON!!!!!!!

Nu ska jag faktist stänga ner datorn och kolla lite på tv och sedan sova. Jag är så sjuuuuukt taggad för london babes ;)
Hoppas i får finfina dagra nu så hörs vi på måndag. PUUUUUUUSSSSSSSS ♥
(vi kanske hörs imorgon ifall jag orkar mobilblogga)



professor maja'


SISTA KVÄLLEN INNAN LONDON

myser med min lillebror ♥
Nu så har jag nyss duschat och det var skitskönt! Om en liten stund ska jag kolla lite på arsenal men inte allt för länge för jag ska läsa lite och sedan sova. Känns ju sisådär att ställa klockan på tjugo i tre, men det bästa är ju att vi ska till london :D Vi får se ifall jag ORKAR göra något mobilinlägg imorgon, vi får se! Nu ska jag uppdatera lite, pussen till er alla ♥

18.33

nu ska jag dra och duscha, kolla på tv och kolla igen allt tills london imorgon, vi hörs!

BEHÖVLIGT

Köpte det här idag! Det var faktist min mamma som tipsade om krämen och sen så behövde jag en ny deo.

HELGRYMT!

Hej!
Inatt så drar vi till london, det kommer bli helgrymt! Dagen har varit bra, slutade tidigt idag och det vill jag tacka för, hehe. Nu på eftermiddagen har jag varit med familjen och fixat och donat lite saker som behövdes göra.
Nu ska jag käka lite mat, vi hörs sen och då blir det uppdatering, najsbajs va? puss ♥

19 oktober


GOODNIGHT

Nu så ligger jag och kollar på tv men ska fixa lite och sedan ska jag fortsätta att kolla på tv och sedan sova!
Vi hörs imorgon efter skolan mina käraste, kram på er ♥

PACKAPACKAPACKA

Nu är jag i stort sätt klar med packningen till London men ska fixa lite till nu, åker imorgon natt! Sjukt taggad alltså :D Och det är så skönt för jag behöver inte gå till skolan, haha! Förresten, när jag är borta får bloggen stå ruttna tills jag kommer hem då jag kör igång igen.
Nu ska jag sätta igång med lite plugg och sen för vi helt enkelt se vad som händer! Hoppas ni haft en bra dag.
Pusspuss ♥


NY KLOCKA

lovely ♥

Winter fashion by HM

ska snart ta och kika igenom den! hoppas det finns lite snygga kläder...

Fick sluta tidigare, wie

Yesbox, vi fick sluta typ tjugo minuter tidigare idag, verkligen skitskönt! Efter skolan fick jag ett sms av mamma och pappa att dom skulle köpa den dör klockan som jag pratat om till mig för dom tyckte jag var värd det, love you ♥
Nu tönkte jag blogga lite sen ska jag käka mellis och sedan ta mig en varm och skön dusch.
See you!

Godmorgon

Hej fina ni!
Om några minuter drar jag till bussen. Slutar halv tre idag så det är helt ok!
Nu ska jag packa ber lite läxor och sedan dra på mig ytterkläderna.
Vi syns senare idag <3


SOVA NU, godnatt ♥


KLADDISKAKIS ♥


Amazing outfit-


NY VECKA

2 från idag
Dagen har varit awesome i stort sätt.. skolan var helt ok fast det sämsta var ju att vi slutade 15.55... bit ihop maja! hehe.
Efter skolan drog jag och amanda hem till mig och satte oss vid datorn. Sedan slängde vi ihopen kladdkaka, det slutade med bråk om smeten, vanilsocker i ansiktet och disktrasa i minnen, så mysigt alltså! Nu ska jag ta och blogga lite och sedan ska jag sova, 2 DAGAR TILL LONDON, TAGGA!!!

Lugnt och skönt, det gillar jag!

Hej sötnosar!
För en liten stund sen så käkade jag och idag så blev det kött, potatis, sallad och såser, skitmums! Nu tänkte jag fixa lite inför skolan imorgon och sedan ska jag sätta mig framför tv:e, lugnt och skönt det gillar jag! Kram ♥

CHILLING AT MY PLACE


SÅ HÄR SÅG JAG UT IDAG

Jeans och t-shirt - H&M
converse + skinnjacka

Klar fixad

HAHA
Hallådär! Har nyss duschat, sminkat mig och ja gjort mig klar! Om en timme åker jag och bowlar, skitkul och jag som trodde att den här söndagen skulle bli skittråkigt, men nepp det blev den inte ;)

Snyggt från bara HM

Jacka 699kr
Jeans 399kr
Linne 99kr 49.50kr (rea)
Skor 399kr
Kofta 199kr


Bowling i eftermiddag med mina fina vänner ♥

Puh, har städat av hela rummet nu så nu är det rent och fräscht! I eftermiddag så ska jag bowla med mina fina vänner ida, madde och linnea. Det ska bli sjukkul! (kameran hänger med) Nu ska jag se om golvet har torkat och sedan ska jag ställa tillbaka lite grejer och därefter ska jag duscha och sedan börja packa lite inför london.
Vi hörs och syns gummor och gubbar, hehe ♥

TILL FARMOR OCH FARFAR!-


MYS LÖRDAG


Kvällen vart skitbra! Jag och storebror (simon) drog in till biosalongen och kollade på Svensson Svensson- i nöd och lust, den var rolig och bra så den rekommenderar jag! Nu sitter jag och planerar lite saker med lisa min faster hon kommer nämligen upp till oss om två veckor och då ska vi in till till stan på en shoppingtur och lite fika på det också! skitmysigt.. Nej nu ska jag lägga ut bilder på figge och olle så farmor och farfar blir nöjda där nere i spanien ;)
Pussipusspuss ♥

Lördag

Vilken lugn och skön lördag det har varit alltså! Först stan och sen har jag vartit med bästa filippa ♥ Har saknat henne efter att hon har varit i Spanien... Nu så hopppas jag att det blir lite käk och sedan får vi se vad som händer, ska varefall knäppa lite bilder på småsyskonen för det vill farmor och farfar att jag lägger ut :p
Ha det bäst!!

SÖTASTE TJEJEN ♥


Every second is a highlight


Enkel outfit-

Skinn jacka - Kappahl T-shirt - JC Jeans - Gina Tricot converse

Små shopping

Leggins, trosor, hårspray, puderborste, hårklämmor och hårsnoddar

Fota i höstvädret

Hej alla ni! Dagen började med att jag, familjen + filippa var nere på stan, fick med mig lite smått och gott. Hittade en skitnsygg klocka som jag kanske köper efter london om jag inte hittar en där.. Iallafall så ska jag och filippa ut i höstvädret och fota lite tänkte vi, ni får bilder sen :D hörsochsyns!

Härlig fredag

ÄNTLIGEN FREDAG!! Dagen har varit jätte bra. Vi fick sluta en timme och tio minuter tidigare idag och det var hur skönt som helst!! Efter skolan hade jag utvecklingsamtal och efter det drog jag in till stan med 3 fina tjejor ♥
Hör och häpna... jag hadnalde INGENTING! Haha fast jag ska in till stan imorgon och då ska jag handla lite små saker. Nu ligger jag och kollar på idooool, ska faktist gå och lägga mig snart för jag är skittrött vill jag lova er.
Vi hörs imorgon godnatt :D

Dagens:

Skinnjackan KAPPAHL | T-shirt och jeans GINA TRICOT | Halsduk ÅHLENS | Pannband INTER SPORT
converse och vantar

Godnatt fina ni ♥

Nu ska jag gå och borsta tänderna och tvätta navelpiercingen och därefter ska jag läsa lite så jag blir trött.
Imorgon blir det skola, utvecklingsamtal och sedan stan med tre tjejer, sara, hanna och louise :) kommer bli grymt!
Vi hörs imorgon då det säkert kommer upp en outfit :D Pusspåer!
(farmor och farfar ni ville ha lite bilder på olle och figge och det ska ni få imorgon!)

SNART HELG

två bilder efter idrotten
Hej allesammans! Snart helg, så himla skönt!! Dagen har varti okej, har inte hänt så mycket mera än skola. Efter skolan drog jag hem och somnade framför tv:en och sedan duschade jag. Nu så lyssnart jag på en massa musik.
Shiiit fattar ni 6 dagar till london!! wiiee det kommer äga.
pussar till er alla så hörs vi snart ♥

Svar på kommentar

farmor om Rosa converse, tack bästa farmor!:
Hej Maja. Jag får lite ont i fötterna så du kan behålla conversen. Du har nog mer andvändningen av de skorna. Kramiiiiiiiisar. Farmor

Hej! Oj tack så himla mycket!! du kommer nog andvändas väl! säg till ifall du vill ta tillbaka dom igen sen!
ha det så bra där nere i spnaine, massor av kramar

Rosa converse, tack bästa farmor!

Nu är jag påväg till farmor och farfar och jänta ett par rosa converse som jag ska ha i London tills jag köper egna converse. Tyvärr får jag ju inte träff frmor och farfar eftersom dom är i Spanien.. aja vi hörs senare ikväll goingar ;)


Matteprov

Har nyss haft matteprov oh nu väntar jag på att no:n ska börja, sköööönt vi ska bara kolla på film!! I eftermiddag vetefan vad jag ska göra, vi får väl se!
Vi hörs och syns pussgurkor <3


It's time to sleep

Vilken härlig dag det har varit imorgon, slutade tidigt, träning osv.. Imorgon blir inte dagen lika härlig för vi har både matte och no imorgon + att vi har ett förbaskat matte prov och sist men inte minst vi slutar 14.30, jag döööör!
Neh nog om det nu. Vi hörs imorgon pigga och allerta, kramar till er alla ♥

ALLT ÄR IFRÅN H&M


KVÄLLER

Heeej! Träningen var skitkul och det känns så bra för alla pratar om london hur fruktansvärt kul det ska bli osv..
Nu på kvällen har jag pluggat och kollat på tv. Somnade faktist framför tv:en.. oouups! Imorgon så är det torsdag och snart så är det helg. Imorgon ska jag nog till läkaren för jag ska ta prov ifall jag har halsfluss, blablabla!
Nu ska jag blogga lite och sedan ska jag släcka lampan och sova och det ska verkligen bli super skönt ;)
snygga bruttor på bilden!

Tagga träning om en timme.

Har verkligen inte gjort något nu på eftermiddagen, bara settat här framför datorn och degat.
Men nu ska jag röva på rumpan och gå och klä på mig fotbollskläderna. Vi hörs och syns senare ikväll fina ni ♥


DET NI INTE VISSTE OM MIG-

♣ Jag gillar att bestämma

♣ Jag vill åka till Malaysia och det har jag velat länge

♣ Jag har ingen bra fantasi

♣ Jag älskar att åka karuseller!!




Bullar-

MUUUMS ♥

ONSDAG, HÄRLIGASTE SKOLDAGEN

Idag är det seriöst den bästa skoldagen! Vi börjar 08.35 och slutar 13.25 + att vi bara har fyra lektioner, så härligt!
Kom hem från skolan för ca 1 timme och lite mera. Skolan var helt okej, som jag skrev så är onsdagen den bästa dagen på själva skolveckan.
Om två timmar så börjar träningen och idag ska jag köra på långkalsonger och träningstörja, skitkallt ute ju. buhuu snart är det vinter..
aja vi syns puss ♥

HÖST- OUTFIT


It is Wednesday today

Godmorgon! Idag är det mitten av skolveckan, skönt bara den här dagen och två dagar kvar tills helg. Idag börjar jag 08.35 så jag tar 08.15 bussen. Shit alltså idag är det bara 1+ grad, buhuuu!! Nej nu ska jag borsta tänderna och sedan traska vidare till bussen,
hörs och syns  ♥
duktig man är

SVERIGE VANN!!!

Hej där! YES SVERIGE ÄR VIDARE TILL EM!!!!! Idag är det tisdag och dagen har varit både upp och ner... Idag så har jag varit hos läkaren 2 gånger.. först tog jag bort en leverfläck och sedan tog jag lite prover, haha har nog aldrig varit hos läkaren 2 gånger samma dag.
Vid fem så träffade jag mina kära vänner ida och moa ♥ Vi var ute och fotade i ungefr två timmar och vi fick med oss 205 bilder hem! Vi hade skitkul. Idag så fick vi reda på grupperna när vi shoppar i london, jag ska gå med linnea och ida och det kommer bli så inåthelvete grymt vill jag lova er!! Nu tänkte jag gå och tvätta bort sminket och sedan borsta tänderna och tillslut ska jag läsa. Vi hörs imorgon, kram!

Lite höstbilder med dom bästa ♥



VI HÖRS IMORGON

Nu ska jag ta fram kläder tills imorgon och sedan ska jag borsta gaddarna och sen tänkte jag läsa lite innan jag blir för trött. Vi hörs någon gång imorgon :) Hoppas ni haft en härlig måndag och hoppas att ni får en bra dag imorgon.
Godnatt ♥

Fin outfit


Måndagen avklarad!

Hej mina fina! Nu är denna måndag äntligen slut. Slutade 15.55 idag och det är ju skitlänge!! När jag kom hem så käkade jag och sedan stack jag iväg på träningen, burr vad kallt det var! Imorgon så är det skola och efter det ska jag plugga och sen ska jag träna lite på träningsmaskinerna :D Vi hörs snart igen, pussartilleralla ♥



VAD GÖR VI? NU KÖÖÖÖR VI, TAGGA LONDON OM 1 VECKA NU


10 OKTOBER


Oj klockan har visst runnit iväg..

Hej! Kollade på klockan nyss och såg att den var halv tolv.. så jag ska väl ta och sova nu eftersom det är skola imorgon. Nu på kvällen har jag pluggat mycket mattematik och nu är jag typ där alla andra är skulle jag tro! Imorgon är det en skitlång dag i skola.. 15.55 sent som satan. Hoppas ni haft en härlig och rolig helg, det har jag varefall haft. pussar till er alla ♥

Några få bilder sen helgen-

Eftersom jag glömde minneskortet till kameran så får ni nu se lite Iphone bilder, hoppas dom duger!

HÖSTFÄRG X5


Snyggt

Jacka- Weekday
Linne och jeans- H&M
Väska- MONKI
Skor- DINSKO

Plugg nu

Hej! För en liten stund sen petade jag i öronlurarna och tränade i 20 minuter på träningsmaskinen, skitskönt efteråt!
Nu ska jag sätta igång med mattematiken och sedan ska jag blogga lite hade jag tänkt mig. Ha en finfin söndagskväll, pusspuss

HEMMA IGEN

Hej igen! Kom hem för en liten stund sen från landet. Det har varit skitkul och det var extra kul att amanda
hängde med. Jag tog med mig kameran men glömde minneskortet så inga bilder har jag att bjuda på... ouuups!
Om en liten stund ska jag ska käka och sedan hoppar jag på maskinerna och tränar lite, känns som om det verkligen är behövligt ;) Efter det ska jag också plugga mattematik, skittråkigt, but that's life. Vi hörs mera ikväll, ha en fin kväll ♥

Sommarstugan

Idag började jag  klockan 10.30 i skogen, vi hade en orienteringsdag, skittråkigt men bättre än lektioner. Nu så håller jag på och packar för det blir en helg nere i sommarstugan. Vid två - halv tre hämtar vi upp amanda. Nu ska jag blåsa håret och göra mig klar! vi hörs nog i helgen för amanda tar med sig hennes dator och jag kan ju också mobilblogga lite. ha en kanon helg, pusspåeralla ♥
(kameran hänger med!)

GODNATT ♥

Har haft en finfin dag i stortsätt! Nu ska jag sova det är precis det jag behöver, SÖMN! Vi hörs imorgon, pigga å glada :) Sov så gott, pussar till er alla ♥

FASHION



23 å 10

Mattematik, det är ju så svårt + att jag har hatar det verkligen...! Men det är bara att bita ihop. Ska man ha bra betyg ja då ska man ha det, det är mitt mål varefall! Imorgon så börjar jag 10.30, skitskönt. Det värsta är bara att det är orientering, skittråkigt! aja, nu ska jag uppdatera lite till och sen ska jag sova eller läsa, eh vi får se ;)

DAGENS INSPO


THURSDAY, plugg nu

två söta från idag!
Idag är det torsdag och imorgon så är det fredag, shit vad veckorna går snabbt! Idag så hade vi terränglöpning och jag är väl rätt nöjd. Imorgon så har vi en "orienteringsdag", bättre än en vanlig skoldag för vi börjar 10.30 och när vi är klara så får vi sticka hem. Imorgon så var det meningen att vi skulle åka till stugan och amanda ska följa med. Men systerryster har blivit sjuk så det blir nästa helg som det ser ut. I helgen ska jag nog antingen till stan eller kupolen och shoppa lite och sedan bara njuta av helgen trorjag. Nu ska jag inte sitta här nå mera utan jag ska ta och jobba lite matte, skit trpkigt. Men det är bara att bita ihop, right? Vi hörs sen ikväll. pusspuss ♥

LONDON OM TVÅ VECKOR, gaaaasscch

Hallå mina glada vänner där ute! Har kollat på bonde söker fru och ja kanske inte det bästa programmet, menmen! Nu tänkte jag ta och läsa, haha det var ett tag sen jag läste på kvällarna, men det ska bli rikigt skönt. Idag ska jag inte gå och lägga mig så sent har jag bestämt mig för, men jag gör mitt bästa! Det ända jag tänker på just nu är LONDOOON!!! (vad jag ska ha med mig osv...) vi åker om två veckor, kan knappt fatta det själv. Sen så tänker jag på helgen, hur fruktansvärt skönt det ska bli att få helg :D
Men nej inge längre inlägg än så här får det bli. Vi hörs imorgon, kramar till er ♥

Två bruna väskor från H&M och båda kostar 199;- styck


19.14 onsdag

Nu sitter jag mätt och belåten efter att ha ätit för en liten stund sen! Innan jag käkade kollade jag på träningen dock inte hela, vart lite frusen osv.. Imorgon är det torsdag och det börjar närma sig helgen. Helgen blir somsagt tillbringad i stugan med familjen + amanda :D Längtar galet mycket. På marieberg ska jag nog köpa mig en sorts hanväska. Behöver en till! Nu ska jag nog kanske blogga lite och sedan ska jag fixa lite blablabla...
vi hörs och syns, pusspuss ♥

NOBODY'S PERFECT, JUST BE YOURSELF


Har pluggat!

Hej! Har pluggat lite och känner mig rätt redo inför provet imorgon... Snart tar jag cykeln till konstgräset och kollar på träningen. Ingen träning för min del! Vi hörs mera ikväll, ha en bra eftermiddag/kväll, pusspuss ♥

SNYGGT-


Dagens outfit:

| pippitröja Fick av mormor | linne H&M | jeans Gina Tricot | skor Spanien | + klocka

PIPPI-TRÖJA


min mormor har stickat den här underbaringen, asfin! prefekt nu till hösten. tack bästa mormor ♥

Svar på kommentar

Farmor om Mellis och plugg:
Skitsnygg tröja. Duktig mormor. Filippa leder shoppingen.Här är varmt och skönt. Krama dina syskon.Alla hälsar. Kramiiiiiiiisar.
Tack, ja min mormor är bäst på att sticka. hihii ;) Gör hon, det trodde jag faktist inte eller hon kanske har handlat så mycket julklappar..? jag saknar er sjukt mycket! hälsa alla. pussar och kramar ♥

Mellis och plugg

Såååå skönt att vara hemma nu! Onsdagar är bäst för du slutar vi som tidigast. wiiee, typ asglad!
Nu är jag hemma och ska ta mig lite mellis och sedan är det plugg som står på listan. Har NO prov imorgon. Usch vad jag hatar det ämnet! Eftersom jag har varit sjuk rätt länge så fick jag med mig lite SO läxa som också ska göras.
Vi hörs senare mina vänner ♥ (ni får dagens outfit senare)

Skola för mig imorrn!!

Hallojdär! haha.. piratfilmen var jätte bra! Har lite svårt att hänga med i sånna filmer får jag erkänna, men till sist då så då fattar jag ;) Amanda och jag planerar lite om hur helgen blir. Hon ska nämligen hänga med till stugan över helgen och vi ska typ shoppa på marieberg, skratta och ha det allmänt bra! Nu ska jag dra igång sex and the city, är helt ivrig i den serien. Det tråkiga är att jag bara har tre avsnitt kvar... that sucks! aja vi hörs väl imorrn och då ska jag till skolan!! yeah. Pussar och kramar till er alla ♥

Food

Eftermiddagen spenderades på leklandet, kändes skönt att komma iväg lite nu efter att ha varit hemma såååå länge!
Nu så har jag nyss käkat lite mat coh det var riktigt gott :D Nu tänkte jag ta fram spanskan och NO:n och kolla igen det. Sen ska jag nog kolla på dom tre sista avsnitten av en hel boxer av sex and the city och sedan blir det tisdagsmys. Härligt kväll även fast förmiddagen inte var så bra eftersom jag var hemma från skolan osv.. aja vi hörs senare pussigrisar

Enkla outfits


TRÅKIGA TISDAG

Hemma IGEN! Den feta förkylning är inte borta vill jag lova er! Men jag är piggare så jag hänger med till leklandet med mami, papi och småttingarna ;) Vi hörs senare i eftermiddag. Pussåkram på er alla ♥
men usch!

NewYorker- INSPO


MYSIGT TILL HÖSTEN/VINTERN


SKYPE MED DEN BÄSTA ♥

Hej! Har nyss pratat med lovisa den bästa på skype ♥ i miss you! Har också tagit beslutet att stanna hemma imorrn IGEN! Sjätte dan jag är hemma + att jag missar spanska provet, gah jag ligger efter nu!! panikpanikpanik.
Nu på kvällen har jag bara kollat på svenska hollywood fruar, dom är allt lite med betoning på lite konstiga.. haha!
Nu ska jag borsta gaddarna och sedan ska jag kolla på sex and the city, vi hörs imorgon, sov så gott ♥

OMG

Shiiiiiiiit det är typ bara två veckor kvar tills fotbollslaget åker till London!!! OMG längtar så mycket dit alltså. HAHA jag är en sån person som börjar fundera på vad man ska packa med sig typ två veckor tidigare ;) Nu ska jag kika lite på tv men vi hörs ikväll eller ja det är kväll, men vi hörs senare! pusspuss

DARK COLOURS- DREAM OUTFIT


Duschen väntar

Just nu hjälper jag mamma och pappa med en grej blablablabla.. Snart ska jag dejta duschen, ska bli riktigt skönt :D
Ikväll ska jag kolla på träningen som jag dock inte ska vara med på, surt! Nej back to work, haha nej jag ska fortsätta att hjälpa mamma och pappa nu. Hörs!

MAT NU

Hejhej! Måndag idag och jag är hemma precis som jag har gjort dom fyra senaste dagarna. Imorrn då hoppas jag på skola för vi har spanska prov så jag kan göra de provet då! Nu så lagar jag lite makaroner och det blir nog lite köttfärssås till det. Efter att jag har käkat så ska jag ta mig en skön dusch och sedan sätta på sex and the city. Ha en bra dag alla ni som är hemma precis som mig eller alla ni som gör något helt annar ;)
Vi hörs, pusspuss ♥


Dom var för trötta..

Jag var skit taggad för film.. Men när vi hade sett drygt en timme började dom alla tre, skola imorrn, börjar blir trött osv så det blir mera pirater imorgon!
Nu så tänkte jag själv dra på sex and the city på datorn och kolla på det tills jag somnar. Imorgon så blir det att vara hemma och piggna på mig och på tisdag blir det förhoppningsvis skola för min del :)
SWEET DREAMS ♥




SNART FILMMYS MED FAMILJEN ♥

Säg inte att det är sant att jag kanske har fått öroninflamation.. Känns piss! Imorgon så blir det ingen skola. Bara vara hemma hela låååånga dagen. Ska nog till läkaren imorgon om jag har ont för jag vet ju inte riktigt om jag har öroninflamation eller inte.
Nu så pratar jag med lovisa på skype, fan vad jag saknar den tjejen alltså, vi träffas i slutet av november och det är en evegheter dit ju, right? Snart så ska familjen dra igång en film och det blir PIRATES, den nya alltså. Haha har inte sett den än. Vi hörs senare ikväll, pussilussluss ♥

"Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg"

Bowla

Nu sticker emma och jag iväg å bowlar. Vi hörs senare ikväll och ni kommer få bilder för jag och emma har fotat en massvis :) pusspåer!


hm- kandeeshop- gina tricot- monki


Handla

God morgon. Nu sitter jag i bilen Påväg till Ica maxi för att handla. När jag kommer hem ska jag plugga för jag har både spanska prov och no prov i veckan.. Tråkigt!!! Nä ni får ha en bra dag :)


NU SKA JAG..... SOVA!!

shit vad bra!!
Ja det var den här filmen som vi kollade på för ett tag sen. Nu sitter jag här trött så jag ska väl ta och sova snart. Imorgon vetefan vad jag ska göra? haha ;) Visar säg då, blir nog bara att vara hemma. Vi hörs imorgon käraste ni, pusspuss ♥

FILMHYRNING

Hej bajskorvar!  haha. MUMS säger jag bara, vi käkade nyss kräftor och det var skit gott. Om en liten stund så ska jag åka och hyra en film som vi ska se på och när jag menar vi så menar jag familjen + mormor :D Det blir nog en komedi!

Ha en härlig lördagskväll mina vänner ♥

ICA MAXI

Har nyss käkat lunch. Snart så åker jag till Ica Maxi för att handla. Jag är feberfri, men sliten är jag och förkyld!
Vi hörs sen mina små fisungar :D Pusspusskramkram

SATURDAY

God morgon! Jag vaknade runt 08.00, kunde inte sova längre. Idag ska jag bara vara hemma och slappa, är inte riktigt fris ännu. Nu ska jag hoppa in i duschen så hörs vi när vi hörs. Njut av helgen nu! Kramkram ♥

RSS 2.0