Sweden

Gick upp runt fyra imorse och åkte iväg till flygplatsen. Planet gick från Spanien kvart i sju och landade i Sverige vid elva. Vi stannade på Ikea och käkade. Åå svenska goda köttbullar, haha!
Nu sitter jag i bilen och är hemma om en liten stund. Ska hoppa in i duschen när jag kommer hem, sen ska jag träffa mina saknade vänner <3 ha en fin fredag.


BID


BYE SPAIN, HELLO SWEDEN

Stiger upp klockan tjugo i fyra imorgonbitti för att åka hem till Sverige igen. Så nu ska jag packa ner det allra sista och sedan ska jag krypa ner i sängen. När jag kommer hem får ni se lite bilder och sen kör jag igång som vanligt med  bloggningen. Ha det bra :)
BYE SPAIN, HELLO SWEDEN

BID


Storasyster, jag älskar dig ♥

Vi bråkar, vi tjaffsar, vi visar inte att vi älskar varandra MEN bakom allt detta bråk och tjaffs osv.. så vet jag att vi älskar varandra och att vi skrattar och har kul tillsammans. Det finns verkligen inte många personer som du Emma, du är helt underbar. Jag älskar dig tills stjärnorna tar slut och ännu mera. Platsen som du har i mitt hjärta kan ingen ta- SYSKONKÄRLEK ♥

BID


Bara två soldagar kvar :(

Nätverket på datorn fuckar ur så jag kan tyvärr inte blogga så mycket mera, men det blir bättre när jag kommer hem på fredag. Vafan två soldagar kvar, sen åker vi hem (!!!??)
Aja idag har jag chillat vid poolen och nu på kvällen åkte vi ner till stan och satte oss på en ute servering och myste osv.. Fick även med mig ett mobilskal, hihi. Vi hörs när vi hörs. Ha det BÄST. Pusshej


BID


BID


#inlägg

God morgon fina ni!
Mår ni bra? Jag mår varefall jätte bra, hihi :) Ska dra på mig bikinin och lägga mig i solen och så kommer hela dagen se ut. Vi hörs mer ikväll. Puss

OUTFIT

 
// igårkvällens outfit //
 
Yoyo! Har haft en väldigt bra dag här nere i Spanien och jag börjar verkligen känna att detta är slutet av denna underbara resa.Iallafall så vi var på en marknad idag och jag fick med mig ganska mycket därifrån som jag visar när jag kommer hem till sverige sen, ska också visa vad jag köpte häromdagen på köpcentret. Efter marknaden så har jag bara chillat vid poolen. Jaja, nu ska jag sova. Ha det så kul i skolan/jobbet imorgon... Själv ska jag chilla hela långa dagen, lol :)

BID


26 augusti- söndag

NEXT: marknad

BID


Moooot poolen

Tog mig ett joggingpass imorse och kom hem genomsvettig och trött. Fick i mig lite frukost och nu ska jag dra ner till poolen. Ikväll blir det restaurangbesök. Mysigt. Ha en fin dag allesammans :)

En vecka kvar, nu ska jag ta vara på tiden

 
Nu har jag och familjen varit här i Spanien i en hel vecka och vi har ännu en vecka till.
Den här sista veckan ska jag steka i solen, bada massvis, shoppa på marknad, käka kina mat, träna lite, proppa i mig glassar, klippa mig, fläta halva sidan av håret, leva livet och bara ha det awesome. Sen när jag kommer hem börjar jag skolan och jag är faktiskt väldigt taggad. Hihi :)

BID


Foodiiiieetime

haha mongo bild!!
 
Idag har jag bränt mig, var inte så noga med smörjningen, och det suger fett just nu. Ska äta nu och sedan ska jag fylla upp badkaret med kallt vatten och sedan ska jag smörja in mig med alovera, haha det är för brännskada, men det är väldigt skönt å ha det när man har bränt sig lol. Vi hörs ;)

BID


Bra dag

 
Har haft en lika lugn och härlig dag som alla andra dagar. Ett skönt joggingpass på morgonkvisten, sol och bad hela dagen och nu på kvällen lite shopping. Fick med mig ett par jeans, en t-shirt och en skinnjacka. Väldigt nöjd!
Nu ska jag krypa ner och (hör och häpna) läsa, Haha lol. Hoppas ni hade en bra dag, CU :)
 
 

BID


JAG ÄLSKAR SPANIEN!!

På första bilden så har jag munsår... men who cares?
 
Haha hejsan där ute! Har ni haft en bra dag? Det har verkligen jag haft, dock har jag bränt mig lite på axlarna och ryggen, men eh skitsamma. I förmiddags så gick vi ner till stranden och badade och solade, sedan lunchade vi. Hela eftermiddagen spenderades vid poolen. Rätt najs med 35 grader hela dagen. Nu på kvällen bakade jag en kladdkaka och sedan blev det lite kortspel. Imorgon blir det att gå upp tidigt, ta ett joggingpass, bada och sola och på kvällen blir det shopping. JAG ÄLSKAR SPANIEN!!
Btw, ha det bra i skolan imorgon ;)

BID


Photo- black and white

sometimes fuck what people think. let's live and have fun
 
Jag har haft en riktigt bra dag här nere i Spanien. Dagen började med ett jobbigt joggingpass med syrran, sedan har jag solat och badat hela dagen. Nu på kvällen rörde jag och syrran på våra rövar och gick ut och fotade. haha! Nu ska jag checka facebook och instagram- följ mig på instagram ----> majaross
Godnatt mina fina :)

don't forget to smile


BID


People change, memories don't


Some photos

/ flygplatsen / småbrorsorna / något gott fika / i en buss / innan en löprunda / området / egopix / stranden
 
Tjolala mina fina läsare. Har haft en mysig kväll med familjen. Först bad i poolen och sen kortspel, precis som jag skrev tidigare. Nu ska jag hoppa ner i sängen för imorgon ska jag upp tidigt och ta mig ett joggingpass, sedan käka en god frukost. Sen ska jag sola och bada hela dagen. PRIMA

Prima najs

Har haft en skitbra dag på ett vattenland här i Torrevieja. Träffade lite hottie killar, åkte skitroliga vattenbanor, solade och hade det bäst. Nu ska jag ut och bada som resten av min familj ska göra. Senare ikväll blir det lite kortmys osv.. Ha det fint så hörs vi ♥

BID


-

 
Why should we fight the feeling? Let's just live in the moment

BID


Facebook uppdatering

Vad gör vi, nu kööööör vi!
Sitter på flygplatsen och väntar på att planet ska bli klart så vi kan kliva på. Det sägs att det ska bli 40 grader i Spanien, så en jäkla massa solkräm kommer behövas! Haha.. Om datorn funkar som den ska i lägenheten så uppdaterar jag litegranna där nere. Låter super tycker jag. Hoppas ni får det finfint för det ska jag verkligen ha. PUSS KOMPISAR


j.g.t


Sista kvällen

s
 
Kvällen var väldigt härlig. Först käkade familjen lite mat hos farmor och farfar, sedan åkte jag hem till Amanda och vi cyklade runt och träffade lite trevligt folk. Detta var sista kvällen innan Spanien. Är jäkligt peppad för Spanien imorgon. Ska bli så grymt skönt och åka iväg till riktig värme i två veckor!!
 

SUNNYDAY

 
Umgicks med Amanda, Hanna och Elin (dock blev hon inte med på någon bild :( )
Vi solade, badade och hade det väldigt bra. Sånna här dagar älskar jag!

bästavän ♥

 
 

before i die


 
 
 
ÅÅ har haft en väldigt bra kväll med mina underbara vänner. Ni betyder så mycket för mig ♥
Kom hem för en liten stund sen. Nu ligger jag nerbäddad i sängen som vanligt. Ska snacka lite skype med några friends snat troooooor jag. Rätt chill jao :)

Fan vad fett

Fan vad fett att solen skiner. Så himla skönt. Har legat ute och solat ett litet tag, men nu ska jag hoppa in i duschen, käka något, lämna lite saker hos min vän Whilma och sedan ska jag träffa mina homies. SOM jag har saknat dom! Och jag kommer sakna dom så grymt mycket när jagr i Spanien.. Men aja ha en bra dag så hörs vi ikväll. Puss


when boys...


peace

 
Go kväll! Har ni det bra? Hade en mysig movienight med mami och papi. Filmen vi kollade på var väldigt bra och jag fick faktiskt i mig lite glass. höhö. Ligger nerbäddad i sängen och kikar runt lite just nu. Något roligare än så gör jag inte :)

inspo

 
 

FILM/

Nu väntas en film med mami och papi. Hörs sen darlings
(ONSDAG, TORSDAG OCH SEDAN SPANIEN!! SJUKT TAGG)
 
åså har jag åkt på ett fett munsur.. buhu

ALL GOOD THINGS ARE WILD AND FREE


before i die


Tisdag

Åå har legat inne hela dagen idag.. igen! Har hittills fått i mig en och en halv pannkaka och ett äpple. Vet inte vad det är för fel på mig, men imorgon ska jag försöka komma tillbaka till mina vanliga matvanor.. haha! Nu ska jag mysa mig ner i sängen med någon disneyfilm med lillebror. pusshej


justgirlythings


Snart åker lite av

I Spanien ska jag klippa mig. Vet inte riktigt hur mycket frisören klipper, men det slitna ska bort.. Hihi


Härmar syrran lite ;PpPpP

Eftersom jag inte bloggar om något speciellt så tänkte jag att varje dag så ska jag läggs ut en bild på "before I die" eller "justgirlythings", låter inte det lite naaajjjs? ;) 
ochjaa, jag härmar dig syrran med detta...
 
 
 
yää tummen upp

12.45//13 augusti

Hej bloggen! Mår ni bra? Jag mår mycket bättre och jag är så glad över det! Hihi. Synd att vädret är så tråkigt för annars hade jag gått ut och lagt mig i solen.. Men tyvärr så går det ju inte eftersom det inte finns någon sol...
Har lite inspirtion till bloggen, så nu ska jag dra igång datorn och uppdatera bloggen. Ska också sätta igång och göra lite tidsinställda inlägg när jag är borta i Spanien. Fast jag har ju tillgång till data där, men jag kommer verkligen inte sitta och blogga så grymt mycket där, men det säger sig själv ju.. Tråkigt och långt inlägg detta blev då.. Ha det bra :)

h


Frukost

Första gången på två dagar då jag Äter frukost


God morgon

#trött #tjej


HAHA.. fail

ÅÅ jag som trodde att vi skulle åka till Spanien på torsdag, men woopwoop, jag hade visst kollat på fel dag, så vi åker tydligen på fredag.. 
 
Hej alla friska och alla icke friska. Jag hör till dom som inte är friska.. Har legat i min säng hela dagen, kollat på top modell, hannah montana (:pPpPpPpPpP), käkat två skålar med youghurt. Har verkligen inte pallat något annat. 
Har verkligen ingenting och skriva för min dag ha varit så tråkig och ointressant som det bara går. Lol
Nejmen, ha en fin kväll :love:
 
Plötsligt går det inte att ladda upp bilder. Börjar bli ganska trött på blogg.se nu för tiden...
 

gaaaaah


today inspiration

 
#blondie #girls

Carpe Diem


Detta var ju inte direkt planerat

Åkte till Malung i fredags och kom hem tidigt imorse för jag hade fått magsjuka... Så fucking jävla surt!!
Har ungefär sovit hela dagen. Så nu är jag inte speciellt trött. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag kanske kan träffa Sara på måndag, saknar henne!! Nu ska jag väl blogga lite, har inget annat för mig så då kan väl bloggen få bli lite uppdaterad :)
 
 
bjuder på en egopic sen jag och mina tjejer var och fotade i en fotostudio

Lousie ♥

 
 Du är verkligen helt wierdo, knäpp, galen. Men du är också hel go, fin, snäll, omtämksam, underbar och mycket mycket mera. Du betyder mycket för mig. Vi har känt varandra så länge och vi har många olika minnen tillsammans. Minnen som är helt galna, roliga, tråkiga, bäst, awesome, sjuka. Kommer aldrig glömma dom!
Tack för att du finns och tack för att du finns för mig. 
Hoppas nu att du får en bäst födelsedag. Grattis till dig vännen ♥
 
 

Om en vecka

 
Om en vecka sticker jag och familjen till värmen i två veckor ♥
 
Nu på kvällen har jag packat till malung (dalalagsuttagning hela helgen!!) och till Spanien. 
Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon blir det en tidig uppgång. Cya 
 
 
 

-

 
Just nu vet jag inte vad jag vill. Men jag har sagt det och nu är det så. Jag tänker för mycket, tänker på det hela tiden. Lämna det, gå vidare för sjutton. Varför fundera så mycket? Jo, för att jag fortfarande bryr mig. Varför vet jag inte. Vet inte vad vi vill... Vet fan inte vad JAG vill. fuck

2 colours

 
Monki and Gina Tricot
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I will catch you if you fall

 
URmysig tjocktröja och vacker himmel ♥
 
NU; packapackapacka

Fullt upp

FÖRLÅT för den usla uppdateringen dom senaste dagarna.. Men jag har jobbat hela dagarna och träffat lite vänner på kvällarna. Men det är ju sommarlov och då prioiterar inte jag bloggen först. Tänkte borsta tänderna och sedan lägga mig för imorgon blir det min sista dag som jag sommarjobbar (trorjag!!) den här sommaren. Har faktiskt tjänat ihop mig en liten slant, halva ska gå till min USA resa och den andra halvan ska jag ha lite kul för pengarna. Hehe! 
 

Grattis älskade vän ♥

Du betyder så himla mycket för mig. Jag kan inte beskriva med ord hur jäkla bra och go du är.. Du bryr dig om alla, du sprider glädje runt om dig, du är verkligen underbar. Du har en stor plats i mitt hjärta och INGEN kan ta den platsen. Jag vet alltid vart jag har dig. Är jag ledsen kan jag alltid snacka med dig och det är så himla skönt. Hade inte jag jag haft dig så hade jag inte vara lika lycklig som jag är nu när jag har dig.
Idag är det din dag och jag hoppas att du får det så himla bra och att du får lite fina presenter och mycket tårta. Massvis med grattis och pussar och kramar till dig.
Älskar dig världens finaste bästavän ♥♥

 


7/8

Jobbade hela dagen igår och på kvällen träffade jag först Elin, sara och amanda. Men efter ett tag stal jag hem till lollo och vi gjorde inte så mycket, bara tog det lugnt. Hon sov över hos mig inatt. Nu ska jag göra mig klar och sedan blir det en till jobbardag. Ha det bra. Puss


-

Lollo sover över hos mig inatt. CU imorgon

Det har väl hänt en del på nästan två år?

 
hösten 2010
 
 
slutet av våren 2012

5 augusti

 
Sov som sagt hemma hos Amanda inatt.. Stack hem vid elva imorse för att träffa mamma och småbrorsorna som kommit hem från stugan. Har saknat dom ♥♥ Jag och mamma beställde oss en varsin sallad och satt och myste. Om en liten stund kommer troligtvis Ida hit, sen ska jag träna på maskinerna vi har här hemma och köra lite styrka. Sedan ska jag träffa sara. Härlig dag. Hoppas ni har det bra :)

....

 
Hade en konstig, rolig, läskig, grym, obehaglig, spännande kväll/natt med Elin, Amanda + några till. 
 
 

sometimes life is fucking awesome


Morning

God morgon fina vänner! Har nyss käkat frukost och nu sitter jag och myser i soffan med Eliaz och Figo. Idag sticker jag hem. Hela helgen är fullproppad. Har träningsläger, ska träffa kompisar, käka hos farmor och farfar osv.. Vi hörs mer när jag kommer hem. Ha en brabra dag :-)


Work it, make it, do it, fix it

Haha, fick en rolig ide och hör nu här kära vänner.. Jag ska bli VIG! Ska värma upp kroppen i tio minuter, sedan stretcha i tjugo minuter varje dag. Vill gärna kunna gå ner i split/spagat och kunna stå upp och dra upp benet i luften. Hoppas verkligen att jag kommer att klara av detta + att ska bli kul och se om det faktiskt funkar att stretcha och sen bli vig.. Någon mer som hänger på? :-)


Outfit


RSS 2.0