jag är glad!

Kameran är äntligen klar, så nu kommer jag att fota med den igen, det har varit väldigt tomt utan den.. haha.
Godmorgon! Idag så är vädret rätt okej ute så jag ska försöka vara ute så mycket som det bara går :D Jag har inte gjort så mycket nu på förmiddagen, jag har bara packat typ. Vet faktist inte vad som händer idag. Men ikväll så spelar jag match med div 4 och sen så sticker vi till landet! Men nu ska jag sticka och käka, puss


"♥"


















hello

Jag har inte bloggat pga att jag sov över hos filippa (söndag-måndag). Vi fotade väldigt mycket och sen så hade vi det roligt. Idag så har jag varit inne på stan och där gick jag runt lite och sedan blev det lunch där med familjen och farmor och farfar. suuuper mysigt verkligen! När jag kom därifrån så satte jag igång med att fixa med mitt nya rum och så nu var det nästan klart.. Ska sätta in lite saker, få in alla kläderna i den stora garderob. Sen på kvällen så tränade jag med div 4 damlag och jag ska även spela en internmatch med dom imorgon. Jaou och imorgon så ska jag packa allt klart för imorgon efter den dära matchen så sticker vi iväg till landet och vi kommer komma dit rätt sent så det blir nog ingen uppdatering från mormors data som det ser ut nu, men vem vet?




här får ni se två bilder på hur mitt rum ser ut, men när det är helt klart så ska ni få bättre bilder och mera detaljer!

SLEEPTIME


haha det ser ut som om jag ska spricka...

 Ska ta och sova nu, men vi hörs imorgon mina fina läsare!
Hoppas ni haft en härlig dag och njut av varje dag som är kvar av sommarlovet.
puss å hej

Bandeau-bh- GINA TRICOT




Tycket att dom hära bh:arna är väldigt fina och dom kostar bara 79 :- och är då från Gina Tricot!

NIGHT


Någon ful suddig bild..

hejhej sötrumpor! Idag så har jag typ inte gjort något, fast på kvällen så kom Forsmans och farmor och farfar hit och käkade och sen var jag med Emelie, Emma, Johanna och Andreas och vi typ slappade lite osv.. Imorgon så är det Söndag och jag ska nog kanske börja packa för vi åker på Torsdag till landet och vi ska vara där i typ två veckor. Supermysigt! Nu så ska jag kolla lite på datorn och sen ska jag ta och sova.

00.00

Hej där! Fy vilket tråkigt väder det har varit idag, man blir ju deppig av det.. Idag så har jag rensat, slappat och nu på kvällen så hyrde Emma och jag en super bra film och till det tjockade vi i oss lite chips och popcorn. Så har min dag sett ut. Imorgon får vi se vad som händer, kanske är med nån :) Får se, får se! Nu ska jag ta och stänga ner datorn och spela på mobilen för det ska inte bli lika sent som det blev igår..! Godnatt ♥



SKITVÄDER!

Vilket tråkigt väder det ska vara då! Bara en massa regn.. Det ska ju vara sol hela dagen lång liksom.
Idag så blev jag väckt av min lillebror som kom upp och väckte mig klockan 10.20 ungefär och jag hade gärna velat sova längre och sova bort denna tråkiga dag! Men nej så blev det inte. Så jag gick upp och kollade på en serie som jag tycker är väldigt bra och den heter Sjunde himlen. Sen så har jag rensat mitt rum. Nu så tänkte jag ta mig en härlig dusch och sen får vi se vad som händer, ha det bra!


tummen ner för vädret


tired

Mina ögon känns som om dom väger bly för jag är väldans trött nu kan jag lova er, men jag ska bli tröttare så därför ska jag spela på mobilen nu. Hoppas ni har haft en skön dag! Gonatt nue.

Här kommer tre söta bilder på mig och min käraste kusin Filippa ♥




haha


HÖSTKATALOG

För nån dag sedan så la brevbäraren ner H&M;s nya höstkatalog i brevlådan, jag hittade väldigt mycket där i som jag verkligen skulle vela ha, men pengarna räcker tyvärr inte åt... Jag hittade också väldigt mycket inspiration nu till hösten, fast det är rätt många veckor kvar innan hösten kommer.
Men vad tycker ni om katalogen
(om ni nu har kikat i den?)
Lite inspiration-


En lite pösig tröja tycker jag passar jättebra till hösten och det är även väldigt bekvämt att ha på sig.


Jag tycker det är skitsnyggt med ett par leggings med lack där fram och icke lack där bak.


Instoppat går alltid hem för mig!


Jag älskar verkligen svarta byxor.


Tycker väldigt mycket om chinos och det är skitnsyggt till hösten och även dom andra årstiderna!




i löve summer

Hello! Kvällen har varit väldigt rolig med några roliga vänner. Vi typ cyklade och ja hade kul helt enkelt. Nu så sitter jag i min säng efter en fartfylld dag. Imorgon så ska jag nog ta tag i mitt rum och börja rensa för vi håller på att fixa i vårt hus så jag ska flytta ner till mammas och pappas rum och det ska bli förbaskat skönt att slippa gå upp och ner i trappan, hahah! Sen så ska jag nog bara ha en slapp dag, får väl se hur vädret blir imorgon, men på yr så står det att det ska regna imorgon så det blir väl alltså en slapp dag imorgon. Men nu så ska jag blögga lite till sen så blir det väl att sova eller något sånt. Hörs puss :)


haha

majabajaochamandapanda

Hallojjsan. Just nu sitter jag hemma hos amanda och vi var nere på affären för ett litet tag sen och då vela jag inte har något, men nu så vill jag det.. Så vi stickar nog ner dit om ett litet tag. Idag så har jag varit med amanda, roligt!
Men jag hör av mig ikväll, ha en mysig sommarkväll bloggläsare, pusssss ♥



gäsp...gäsp...gäsp

Ja nu så ska jag mobilen och lägga mig ner i sängen och radera lite och sedan spela på den!
Hoppas ni haft en härlig dag såhär på sommaren, goodnight my dear friends ♥




jag för ett litet tag sen

Nu är det natt..

Hejj alla underbaringar! Min dag har varit härlig och jag hoppas att eran också har varit det.
Kvällen tillbringades med Ida, Linnea och Madde. Vi spelade fotboll, tjockade i oss chips och sen spelade vi lite kort också, supermysigt. Vid typ tio skulle Madde hem och packa så det blev bara jag, Linnea och Ida kvar och vi gjorde typ inget mera än att bara slappa och prata litegranna. Så har min kväll sett ut! Nu så sitter jag här och läääängtar riktigt mycket efter mina kära kamera som FORTFÖRANDE är på lagning... Usck vad lång tid det ska ta då. Imon så blir det att vara med Amanda och sen får vi se vad som mera händer, kanske blir att packa, städa eller något sånt också eftersom vi åker till landet om några dagar, ehh vi får se vad dagen har att bjuda på.
Hörs mera snart, kram


haha

fin

yeah

ONSDAAAGGGIIISCCH

Idag så väckte min lillebror mig (Figo) tjugo i nio för vi skulle först in till stan och köpte kläder till Olle och sedan skulle vi åka och hämta mamma och Olle på bb. Så det är typ så min dag har sett ut hittills.. Snart så kommer Ida och Madde och sen kommer nog Linnea också :D Kuligt. Vi hörs ikväll pussungar!

no pics on this computer

OLLE ♥

NU HAR JAG BLIVIT STORASYSTER IGEEEEN! yeaah. Vi visste jue att det skulle bli en grabb, och han var verkligen skitsöt. Men det tycker man väl alltid när det är ens syskon eller så? Han kommer att heta Olle för det var verkligen en liten "skit" Olle..
Jaja dagen började med att farfar kom och hämtade mig, Emma och Figo för vi skull dit för mamma och pappa skulle till bb. Hemma hos farmor och farfar slappade vi bara men sen åkte vi till Sundborn och käkade på nått som då heter Hyttstugan och det var väldigtväldigtväldigt gott! Och plötsligt så fick jag ett mms av pappa där det var en bild på Olle som nyss hade kommit till världen :D Senare på eftermiddagen åkte vi och hälsade på Olle och han var sååå söt asso. Imon så kommer han hem! wiie. Nu på kvällen så har jag varit med Linnea, Ida och Moa och vi har haft det väldigt kul. Men snart ska jag sova, vi hörs imorgon. PUSS


usch jag vet att bilden är ful, men det var liksom första gången jag höll i han så jag kan inte radera den...









Min andra lillaplutt fast bilden är lite gammal!


3 svar på kommentar

Lisa om rain all day long:
Saknar dig min lilla Majsan och hoppas att alla mina språkrese-elever är lika söta och snälla som du!

Och jag saknar dig!! Hahah tack så mycket, pussar.



Lisa
om ear cuff:
Jag tycker att du ska ha nummer tre, den enkla kedjan, den var snyggast!! =)

Jag tycker också att den var skitsnygg, men jag gillar och den med kedjan och korset alltså att det sitter ihop...



LINA MARIA LEE HAMMARSTRÖM
om ear cuff:
aaaaah det är galet snyggt alltså :-D

Ja, verkligen!

spela på mobilen



Nu ska jag faktist ta och stänga av datorn och ligga och spela på mobilen, sen ska jag sova. Imorgon så vet jag inte vad jag ska göra, får väl se vad dagen har har att bjuda på rättare sagt. Ha det bra och sov så gott så hörs vi någon gång imorgon. pöööösssiii ♥

ear cuff






gasch vad jag verkligen älskar ear cuff, det är snyggt till typ allt! Jag har ett ear cuff, men jag ska ha varefall ha ett till. Jag gillar alla olika ear cuff, fjädrar, kors, små diamanter osv.. skitsnyggt!

SALE ON GINA TRICOT-





rain all day long



Helloooo! Usch vilket tråkigt väder det ska vara då... Bara en massa regn! Idag så har jag hjälpt till pappa med att fixa mycket för vi ska göra om lite rum och fixa i ordning osv.. Så jag har hjälpt honom med det idag. På kvällen så slängde jag ihop en jätte god kladdkaka med grädde och glass, yeah. Nu så sitter jag då här igen och ugglar, ska blogga lite till innan jag ska stänga ner datorn. höres :D

harry potter och dödsrelikerna del 2

Hallå sunshines! Jag, amanda och emma var ju och tittade på Harry Potter och dödsrelikerna del 2 och den var verkligen skiiitbra. Synd bara att det var den sista filmen för jag älskar verkligen Harry Potter... När jag kom hem efter den mysiga kvällen i biosalongen så satte jag mig framför tv:en och kollade på VM damer, vilken final alltså. GRATTIS JAPAN. Imorgon så blir det nog att vara med amanda. Fast imorgon eller någon annan dag så blir jag storasyter igen för Olle (bebisen som kommer) var beräknad idag men har inte kommit än! Nehope ska ta och krypa ner under täcket och spela lite på mobilen och sedan sova, godnatt ♥




två biler med mobilen eftersom kameran inte är klar än...


13: 37 sunday

Har kunnat solat litegranna idag för vädret har varit rätt okej faktist. Jag hoppas att solen inte kommer försvinna utan att den ska vara här sommarlovet ut! Runt klockan tre så ska vi käka kräftor, ska bli jättegott sedan ska vi åka och hämta amanda för emma, jag och amanda ska kolla på Harry Potter och dödsrelikerna del 2 idag, synd bara att det är den sista filmen :(... Aja nu ska jag gå, vi hörs mera ikväll, ha en bra dag!  


we♥it- inspiration, black and white





DALECARLIAVECKAN ÄR NU AVSLUTAD..

Då var denna härliga vecka av Dalecarlia slut... Vi spelade vår sista match idag och förlorade och kom på fjärde plats, men det är väl rätt bra att komma på fjärde plats av ungefär 21 en lag?
Efter matchen så åkte jag hem och duschade och käkade sen så stack jag och amanda till louise och vi spelade in vår film som vi håller på med, haha :D Sedan så kom elin också dit så hon hjälpte oss med att filma när vi spelade in filmen. Sen på kvällen var jag lite med amanda, elin och johanna och vi gjorde typ ingenting, men vi hade kul. När jag kom hem slog jag mig ner vid tv:en och kollade på film med familjen. Jätte mysigt. Nu så ska jag släppa datorn och ska snart sova för jag är riktigt trött efter en hel vecka med fotboll.
Hörs imorgon mina läsare, pussuss♥



wieerd, i know


så himla fin!



Hittade den här snygga bikinin från H&M och jag tycker verkligen att den är skitnsygg och jag skulle lätt kunna sätta på mig den! Jag hoppas att jag kanske kan köpa den så småning om, om pengarna räcker till...!


23: tjugotre

Gud vilken solig och varm dag det har varit idag... nej verkligen inte! Det har bara regnat och regnat, usch! Ena dagen är det 30 grader och sol och andra dagen är det 15 grader och regn.. Jaja nog om det nu.
Vi spelade semifinalen och den förlorade vi, synd. Det hade verkligen varit skitkul att spela finalen imorgon!! Men nepp så blev det inte. Imon så ska jag upp klockan nio för att spela placeringsmatch om tredje eller fjärde platsen, vi ska verkligen pumpa på :D Nu på kvällen så har jag varit med Amanda och vi har typ hoppat studsmatta när det har regnat så vi blev pissblöta och sen har vi spelat fifa och ätit popcorn, mys!
Nu så ska jag blogga lite smått och sen ska jag fippla med mobilen, hörs!


någon wieerdo för någon dag sen typ!

SEMIFINALEN VÄNTAR!!

Blev väckt klockan halv sju idag för att vi skulle spela kvartsfinal. Vi vann med 1-0 mot ett lag som kommer från Mexiko! Kul att vinna men vi spelade inge bra, jag vet inte vad som händer? Men vi måste bättra oss nu eftersom vi är i semiiiifiiinal.. Jag hoppas också att vi kommer få spela final, det hade ju varit så jävla kul!! aja nu så ska gå från datorn och lägga mig i sängen och slappa och spela på mobilen. Vi hörs senare ikväll :)


EFFEKTER





Haha verkligen skitsnygga bilder jag tog, not!

Hej allesammans där ute! Har inte gjort något speciellt under kvällen bara slappat litegranna. Ska faktist gå och sova snart för jag ska gå upp klockan halv sju imon för vi ska spela kvartsfinal runt klockan åtta imorgon bitti,
vi ska vinna, vi måste vinna!! tagga, tagga, tagga.
Vi ska möta ett lag som heter American Elite som kommer från Mexiko så det ska bli kul att möta ett lag från något annat land :D hihi.. Vi hörs imorgon, sov så gott.

FIXA MIG

Kom nyss ut från duschen, skitskönt att duscha kan jag lova er! Älskar att vara ren och fräsch, hehe...
Idag så har jag inte gjort så mycket, jag har kollat på tv, städat och solat litegranna!
Men nu så ska jag fixa mig för runt fyra kommer Sjökvist hit och fikar osv..
 Hoppas ni får en härlig dag, kramar och pussar


TIME TO SLEEP

Hallå, hallå, hallå! Kom hem för typ en halvtimme sedan från att ha varit med några kompisar, vi hade det kul! Innan det så spelade vi ju match och vi vann.. Fyffaaaann jag missa min straff som jag fick lägga!! :( Men det kommer flera gånger (hoppas jag). Nu så ska jag ta och sova för jag börjar bli ganska trött. Men vi hörs väl som vanligt imorgon. Sov så gott, pusspuss!


NEW, yeah

Nu så har jag och amanda fipplat med en ny design och header, och jag tycker att resultatet har blivit jättebra ;) För en liten stund sen reserverade jag, emma och amanda biljetter till Harry Potter dödsrelikerna del 2, och vi ska se den på söndag! Skitskoojj. Nu så ska jag och amanda göra något. Senare ikväll så har vi match och jag är riktigt taggad, vi SKA viiinnnnaa!! Hörs senare, pusshej




Hörs imorgon, godnatt


Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram?

Har låten "om sanningen ska fram" med Eric Amarillo i min skalle hela tiden typ, fast jag tycker att låten är rätt bra och ganska rolig att höra på...

Kom hem från farmor och farfar runt nio och lite mera. Det var jätte mysigt där och maten var jättegod! Så min kväll blev väldigt bra, och dagen har väl också varit väldigt bra förutom förlusten mot Valbo...
Ska dra och borsta mina tänder nu, men vi hörs lite mera sen, men visst har jag uppdaterat rätt mycket nu på kvällen (stolt) haha. Syns snart igen, pusspusspussen


Outfit tolfte i sjunde tvåtusenelva

Tog bilderna med mina mobil eftersom kameran är på lagning. Bilderna vart inte skitbra men det vart bilder varefall-





Shorts GinaTricot
Kofta Gina Tricot (ny, köpte den på kupolen i helgen)
Linne H&M
Örhängen där nere H&M
Ear cuff GLITTER (nytt, köpte det på kupolen i helgen)



SOMMAR INSPIRATION

Tycker det var läge att slänga in lite inspiration så här kommer ni få lite sommar inspiration från nelly.com som är en väldigt bra sida med inspiration enligt mig, tycker ni ska kolla in på sidan faktist.





Hoppas att ni har fått lite sommar inspiration


GULDFYND BY KENZA



Ska visa lite snygga smycken från guldfyndbykenza, om ni klickar där så kommer ni till Kenzas kollektion!








DALECARLIA- dag 2

Hej! Idag så spelade vi bara en match och den förlorade vi.... Tråkigt det, men vi ska fortsätta att kämpa vidare!! Innan matchen hade vi fotografering med laget och det gick ju bra. Nu så sitter jag hemma hos farmor och farfar och väntar på att Emma och Lisa ska bli klara med efterrätten. Ska dra nu! :)

INGENBILD

DALECARLIA- dag 1

puuuh, heeelt slut efter dagen som har varit idag! Den började med att pappa väckte mig och Emma klockan sju för vi hade en tidig match. Jag kan lova er om att det var ritkigt jobbigt att kliva ur sängen!! Matchen gick bra, faktist väldigt bra. Vi vann med 7-0 och det är ju kanon det. Sen efter det så umgicks jag med familjen Larssons och vi kollade på en rikigt bra film enligt mig, och sen slappade vi lite. På kvällen sen var det bara att dra på sig matchstället och åka till Borlänge och spela en till match och den var sisådär, men vi vann med 5-1 och jag var jätte nära på att spräcka nollan i tabellen och göra ett mål, men nepp det vela sig inte... Efter matchen så stack Larssons hem, men det har varit en skitskojig helg med dom, vill träffa dom snart igen.
Nu så ska jag gå och borsta mina gaddisar och sen ska jag krypa ner i sängen med datorn och kolla runt lite.
Höres senare, puss :D




hoppas det går bra att ni får se många bilder sen Filippa och jag fotade, men det är för att min kamera är på lagning..


VILKEN DAAAG

Vilken härlig dag med goa vänner.. Nu på kvällen har jag, Lovisa och Emma varit med några vänner, sen stack jag, Lovisa, Emma och Andreas hem till oss och spelade granen och då var Petter också med, vi hade verkligen skitkul!
Nu så ska jag gå och borsta mina tänder och sedan ska vi tjejer här snacka lite skit och sen ska vi sova för imon så börjar Dalecarlia och då jävlar!!


Kupolen

Idag har jag gjort några olika fynd... Vi var nämligen på Kupolen och jag köpte ett linne, en kofta och ear cuff. När vi kom hem (kom hem för typ en timme sen) så käkade vi lunch och nu sp sitter jag och Lovisa vid datorn och lyssnar på musik och snackar om lite olika saker :) Vi hörs väl sen tror jag! puss



två söta bilder på mig och Lovisa


lovely



Hej mina små skruttispluttis!
Dagen har varit hel grym verkligen. Imorse tog vi det lugnt, men sen vid lunchtiden så åkte vi till Slussen och spelade minigolf och käkade lunch. Det var tok mysigt! När vi kom hem badade vi i poolen och i sjön, sedan gjorde jag och Lovisa en riktigt go fruktsallad. Sedan blev det lite annat stuff, hehehe. Nu på kvällen så har vi käkat go mat, badat och sen träffade vi några stycken.
Jag älskar verkligen sommar då man får göra typ vad som helst, lovely! Nu så ska nog jag, Emma och Lovisa ha lite tjejsnack som vi alltid brukar ha.
Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi imon käraste ni. Puss!


Myspys

Hallådär små ugglor! Nu så ligger jag, Emma och Lovisa på våra madrasser och har det riktigt mysigt. Sen dom kom så har vi hunnit med att bada i poolen, spela fotboll, bada i sjön och spela fifa! Vi har det så jädrans mysigt.
Imoron blir det troligvis minigolf och lunch vid Slussen :) Vi får se när vi ses igen eftersom dom är här kommer det bli dååålig uppdatering. Ska dra nu, pussssss


Fredag och idag kommer familjen Larssons




Hallå! Idag eller jag hittills så har jag dammsugit, plockat ordning och handlat. Det är allt jag har gjort, men är det inte lite trevligt när man får gäster att det är rent? Jo det tycker varefall jag.. Nu sitter jag och lyssnar på musik, men jag ska uppdatera litegranna och sen ska jag KANSKE foto lite :)

Mina planer

Nu så ska jag gå och borsta mina tänder och sånt, sen ska jag slå på nåt avsnitt av Solsidan och sen ska jag sova! Det är mina planer för min kväll. Imon så blir det att ta reda på mina grejer dammsuga lite sånt för sen runt 20.00-20.30 kommer Larssons hit och då kommer jag verkligen inte blogga nå mycke för dom ska vara här i några dagar och sen nästa vecka så är det oxå Dalecarlia (en stor cup i Borlänge) :) Shihhoo!
Sweat dreams


SÅ VÄRDEFULL ♥







aoutch

Idag så har jag fått mitt första bett av en jävla geting som stack mig under foton... tycker synd om mig själv, hehe. Vaknade runt elva idag och då drog jag mig upp ur sängen och fixade mig osv.. Sen så stack jag till Amanda och vi badade och hoppade stidsmatta och hade skojiigt! Senare på kvällen blev det träning och sen blev det bad med massa gulliga människor ♥ Nu på kvällen så har kag kollat på film och chattat med Lovisa och vi har skrivit HUUUUURRR MYCKET VI LÄNGTAR TILLS IMON DÅ DOM KOMMER HIT!!! Så jävla roligt.
Hörs snart igen, puss


urgullig, love


SOVA

Nu somnar jag snart så jag ska stänga av datorn och sen ska jag krypa ner i min skönaste säng, mmh så mysigt!
Vi hörs imon göllnosar, sov så gott. ´


I love to see your smile it makes me really happy,




DYGNAT HOS LOUISE

Idag så har jag typ bara sovit i fem timmar för jag, Louise och Amanda dygna hemma hos Lollo till klockan 07.00 men vi hade jättekul, hoppas vi gör det igen! Idag så har jag typ varit med Louise och Amanda och sen har jag träat och badat i sjön. Myspys. Nu sitter jag och lyssnar på musik men ska nog ladda upp lite bilder sen Furuvik och jag orkar... Ni märker ju att jag inte bloggar så mycket men jag menar det är liksom SOMMARLOV man har annat att tänka på mer än datorn ;)


FURUVIK

Nehe nu ska jag ta och stänga ner datan och luta huvudet tillbax och sen ska jag sova! Ska upp klockan sju imorgon för jag ska åka till Furuvik imorgon med Emma, Figo, Filippa, Daniella, farmor och farfar och vi ska vara där typ hela dagen. Ska bli lite kul och göra något faktiskt och det är så kul att farmor och farfar vill göra något med oss barnbarn :) Vi hörs väl imorgon kväll, kramar å pussar



outfit- 5J 2011






T-shirt- Gina Tricot (ny från Marieberg sens jag var där)
Jeansshorts- Gina Tricot
Tygskor- Skohuset



Härlig måndag

Vilken härlig fotodag med Filippa är det första jag tänker säga! Vi fick verkligen till några fina bilder...
Hej! Har nyss kollat igenom bilder sen Filippa och jag fotade. Dagen började med att jag ringde till Filippa och så åkte jag dit. Vi fotade köpte glass och lekte med våra hundar, hade nämligen tagit med min hund till henne! När klockan var runt fyra kom mamma och hämtade mig för att sedan skulle jag sticka iväg på träning, efter träningen var jag med mina kära vänner Amanda och Louise. Låter inte det här som en riktig mysig sommardag? Jo det tycker jag iallafall.




Hur fan kan jag bli så sur över något som är så jävla bra?

Heeej igen där! Helgen har varit härlig i Malung, vi kom femma. Jag har gjort två mål också och det känns ju inte så dumt.. Kom hem idag runt halv fyra och då fick jag höra två överraskningar, och tyvärr så får ni inte höra dom :O
Men detta säger jag till mig själv: HUR FAN KAN JAG BLI SÅ SUR ÖVER NÅGOT SOM ÄR SÅ JÄVLA BRA?
heeeelllllttt sjukt!
Nu så tänkte jag att jag skulle sätta igång några av dom gamla avsnitten av Solsidan och kolla på det, men vi hörs senare kanske. Puss

bildlöst inlägg


RSS 2.0