Maja min Maja♥

Den här tjejen får mig glad, oavsett om jag är ledsen. Hon är alltid där med sitt bredaste leende när jag egentligen bara vill gräva ner mig under jorden och aldrig komma upp igen. Jag är så oerhört tacksam att jag har henne. För varje gång hon skrattar, så skrattar jag. Om jag skulle beskriva min själsfrände så skulle jag beskriva henne. 

Det är hon jag vänder mig till när allt inte är som det ska, det är hennes hem som är mitt andra, det är henne jag skulle kalla perfekt. Min Maja. Hon är helt fantastiskt min Maja. Hon får mig att känna mig lycklig, hon gör mina dagar.
 
Det är alltid hon som säger åt mig vad som är rätt och vad som är fel, hon är alltid där som mina högra hand. Hon kan jag skämta med om dem sakerna man egentligen inte kan skämta om, hon är okomplicerad och framförallt jävligt positiv och det är det som gör att jag tycker om henne så pass mycket. Hon är speciell för mig. Alla dessa år våran vänskap varat och alla dessa år vi hållit ihop, alla de saker vi gjort! Det är kul att titta tillbaka på, det är kul att minnas. För så mycket vi gjort och för så mycket vi har framför oss. Jag älskar när hon ler, när hon ger mig den där blicken som om jag vore knäpp i huvudet, när hon säger åt mig att inte äta så mycket fika, när hon drar sina värdelösa skämt, när hon är så klantig, när hon tappar andan för det är så jobbigt att gå upp för trapporna i skolan, när hon är dålig på orientering men ger sig fan på att hon ska klara det och ställer sig upp och ska försöka, när hon säger till mig att jag har en fin tröja på mig, när hon skrattar åt mig när jag blir irriterad på henne, när hon säger "Erkänn att du blev arg nu? Hahaha" och när hon inte bryr sig om vad någon annan tycker och när hon bara skriker ut "YOLOOO" fast hon vet att jag hatar den förkortningen. 

Den här tjejen. Är min bästa vän♥. /A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0