summer in my ♥

 
Har träffat många olika männsikor nu på kvällen.. Vi lirade boll, cyklade runt och bara chillade.
I fucking love summer!!
Imorgon ska jag till hyttstugan och jobba i några timmar sedan sticker jag direkt till stugan och blir troligtvis där i en vecka.. Kommer väl kännas som en evighet.. men haha aja!
Nu blir det lite skype sen ska jag sova. Godnatt finaste ni  ♥

-

to be old and wise you must first have to be young and stupid
 
 
 
 

you are the best

Älskar dig syster ♥
Sov över hos Amandis inatt. Vi hade skitkul förutom att hon blev riktigt arg på mig när jag fotade henne när hon sov.. haha! När jag kom hem från henne tog jag mig en löprunda och sedan tog jag mitt första dopp i poolen. ÅHH så skönt! Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar och väntar på käk.
Hör av mig senare bitches
 
 
 
 
 

MIDSOMMAR +


 
Häromdagen dygnade jag och Sara. Vi snackade skype, åt chips och nötter, hade hyper mega damp, skrattat tills vi gråtit, cyklat till mig vid halv sju och sedan däckade vi framför tv:en hemma hos mig. Du är underbar ♥

LIVE IN THE MOMENT

// från midsommar //

Iphone pics

Alla dessa bilder är tagna sens jag var i stugan.
 
 
 
 
 

Om du möter en person utan ett leende; ge den ditt

 

Ahhh home

Åhh tjohej!!
Har haft det jättemysigt i stugan dessa dagar. Men nu är jag tillbaka men åker på fredag igen.
Nu på kvällen träffade jag lite folk och nu sitter jag hemma hos Sara och ska även sova här över natten.
Bloggar mer imorgon då jag ska lägga ut mycket bilder så jag säger bara HÅLL UTKIK.
Ha det fintfint, många pussar ♥

MOT STUGAN



Godmorgon hörrni!
Drar mig mot sommarstugan om några minuter. Har ingen aning om när jag kommer hem, men någon gång i varjefall. Hoppas ni får det bra, kanske hör av mig med lite mobilinlägg. Take care

can you do it?


Två bilder från telefonen!

Har haft en dötråkig dag, har bara snackat skype, chillat, vilat, kollat på film och nu på kvällen träffade jag Amanda en stund, du är bäst ♥ Hoppas ni får en fortsatt bra kväll. TAGGA FÖRSTA JOBBDAGEN IMORGON. haha!


Q/A

                 
             QUESTION            
 
Vart kommer tröjorna ifrån?

 ANSWER

Tröjorna är från CUBUS och dom kostade 99 :-




NEW IN


Högtalare till telefonen.. skitbra! Köpte den för 199 kronor på HEMMAKVÄLL

SNYGGA!


Saknar dig ♥

Sitter och snackar skype med Ebba, saknar dig såååå ♥
Ikväll ska jag troligtvis bara vara hemma och ta det lugnt för imorgon ska jag jobba för första gången. Fett pepp!!

love ♥

 

LAST NIGHT


NEW IN


-

är med sara, hörs sen!

DRESS

 
Denna söta klänning hade jag på skolavslutningen i 5an och sen har jag aldrig andvänt den mera så jag kände att jag skulle ha den istället för mina vita shorts och virkade linnet idag på skolavslutningen.


SOMMARLOV!!!



Imorse träffades klassen och sa hejdå osv.. Har också hunnit med att kolla på Saras syrra som tog studenten och käkat mat på stan. Underbar början på sommarlovet 2012

SÅ GLAD


Vi i 7d




Shit alltså ett helt år i 7an är redan avklarat. Imorgon får vi sommarlov och det ska bli grymt. awesome. fett. najs osv.. PEPPA NU!!

goder natter


åh min nya ängeeeel!



♥♥♥


bara chillar





HAPPY- ny telefon och nytt abonnemang


13 JUNI









Hej på er! Sov över hos Amanda inatt och vi snackade skype, skrattade och bara hade det allmänt mysigt. Imorse skulle vi gå upp 07.45 men försov oss till 08.40, men vi hann i tid iallafall! Vi hade en slags av fotbolls idag, men jag kunde inte vara med på den pågrund av min rygg så jag ska inte träna idag heller.. Pappa hämtar upp mig snart och sedan ska vi hämta ut min nya iphone ♥♥♥ tjoohej!!

ps: grattis älskade kusin på din 15årsdag!! hoppas du haft en asbra dag och att du får en bra kväll! pussar ♥


just be who we want









Dessa bilder är tagna från min, Saras och Amandas lilla cykeltur i stan igår. Vi bara hängde runt och chillade! Mitt i stan fick Amanda punka, fyfan låg ner på marken och bara skratta. Sen stack jag och Amanda hem till henne och där stannade jag över natten. Awesome skoldag då vi fick sluta tidigare från alla lektioner + att vi fick hål från elevensval så vi slutade runt halv tre eller nåt sånt där. Har haft träning nu på kvällen och på slutet gjorde jag illa mig i ryggen så nu har jag det jobbigt och andas, gå och sitta :( åh!!


Godnatt!


that's way i like it














Har haft världens chill kväll med dessa goa tjejor. Grillning, glädje, skratt, cykling, fotning och allt det där andra. Nu är jag hemma och ska lägga mig och hålla på med telefonen. Imorgon köttar jag mtach. Tjohej!


simple as me


HAPPINESS





Var vaken till 03.00 inatt så idag tog jag mig en riktig sovmorgon. Har umgåts med mina underbara vän Louise, och vi har bara chillat, pratat en massa osv.. Bäst ♥ Nu vankas det tjejkväll med grillning och bara mys. Hoppas ni får en finfin kväll!


EN VECKA KVAR






Har haft en härlig kväll med goa människor.. FREDAG!!! FYFAN VAD SKÖNT + ATT DET BARA ÄR EN VECKA KVAR TILL SOMMARLOV. SJUKT TAGGAD ALLTSÅ!!! Är ni också taggade eller? hehe... Hoppas ni har det bra. puss ♥


Dagens


SNART SOMMAR!!!!!!









Har haft en awesome dag. Först skola, sedan tillbringades några timmar på dalavallen där typ hela skolan kollade på när vissa killar från skolan spelade match med skol-laget. Tyvärr förlorade dom i straffarna.. surt!
Sen åkte jag, Hanna och Lollo hem till Hanna och bakade scones och bara chillade.
Nu på kvällen har jag vart ute och sprungit och duschat och nu ska jag skriva klart min svenska uppgift tills imorgon... vilket jävla liv alltså. puss och godnatt ♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥







work out




Tog mig en joggingrunda och jag kan säga att det behövdes.
 Måste ta mig ut lite oftare dom dagarna då jag inte har träning med laget!


TODAY






sämsta bilderna.. sry!


SEPIA



Hej bloggen! Hade det skit najsigt i Stockholm som sagt. Kom hem runt tio och har packat upp väskan, lagt lillebror och tagit fram kläder tills imorgon (tror att jag kör på långklänning och converse imorgon.. men vi får se!) Nu ska jag krypa ner i sängen och sedan taggar vi skola imorgon. Snart är det sommarlov, hålllll uuuuuuuuut!!


SKOLAVSLUTNINGSKLÄDER- check





Spets linne och ett par vita shorts, det är det jag ska bära på avslutningen om 8 dagar. Ska även locka håret och ha mina converse tror jag. Svårare än så här behöver det inte vara. hihi! (köpte det här i stockholm)


NEW IN



1.MONKI
2.BIK BOK


IN DA CITY


Har haft det FETT i huvudstaden. Shoppade, käkade jättegod mat, myste, vandrade runt i staden, fotade, chillade, hade det bäst osvosv.
Vill redan tillbaka!


hey-ey-ey




Chillade igenom hela skoldagen, sköna lektioner osv.. ah ni fattar!
Har packat klart väskan och ska snart käka lite middag och sedan bär det av till huvudstaden. tjoheeeeej!!


DAGENS





Chillar väl- haha


BRORS STUDENT ♥









VACKER TOPP






Jag har haft en jätte mysig dag i Stockholm då jag har kollat när storebror tagit studenten, käkat jätte god mat + fika, myst, chillat osv.. Ska alldeles strax hoppa ner i sängen och ladda för en ny dag imorgon. Hoppas ni har det bra ♥


ONCE FAT FOREVER FAT

haha jag och amanda i skolan i fredags.. älskar amandas min!!


put that beautiful smile on your lips



hej och hopp


wantie


Städa rummet



Ska damma och dammsuga av rummet nu. Efter det ska jag sätta igång tv:en och bara ta't lugnt. Verkligen behövligt!
Måste ta fram kläder tills studenten imorgon också.. hehe aja ha en fin kväll ♥


I regnet









2 die for


BÖRJAR PÅ ANDRA




Har haft en ganska tråkig dag hemma. Är lite sjuk så jag hoppade över matchen idag. Har kollat klart på första säsongen av oth så nu ska jag börja på den andra. Yäh! Imorgon åker familjen till stockholm för att kolla när storebror tar studenten. Kommer bli riktigt mysigt tror jag. Ska ladda kameran så bilder kommer!
Take care


ETT MÅSTE I STOCKHOLM


SJUK... IGEN



mys med mamma ♥





GRATTIS ÄLSKADE STOREBROR <3<3


KÄNNER MIG SJUK

Känner mig sjuk, genomförkyld, halsont, huvudvärk + att jag har jäkligt mycket tankar osv.. Mår jag inte bra imorgon ska jag inte spela någon match, men jag hoppas på att jag blir bättre! Har kollat på rebeccka och fiona, fysatan vilka bruttor alltså! För en stund sen kollade jag och familjen på en film med snacks och sånt onyttigt. Men vafan, man lever en gång.. Man måste väl få kunna njuta lite iallafall?

två bilder från telefonen idag-




Får en ny telefon om 10 dagar. Ö.V.E.R.L.Y.C.K.L.I.G


FESTIVAL








AS
grym kväll på Falu kalaset med massa gott folk (alla är INTE med på bilderna), härlig musik, snurrande karuseller, kramar, skratt, skrikande männsikor osv.. Bästa kvällen på länge!
Har nyss duschat och ska snart krypa ner i sängen. Ska gå upp tjugo i åtta imorgon för jag ska jobba med laget, sedan ska jag möta upp min underbara vän och så ska jag kolla synen och efter det om vädret är bra så ska vi hänga runt i stan. Lovely!


Söt topp


RSS 2.0