Goodnight:-*


Don't let a bad day make you feel like you have a bad life

 
Vi är unga, varför bryr vi oss så jävla mycket om skit som händer runt omkring oss? Varför blir vi sura över små saker? Varför bråkar vi med våra familjer och kompisar när dom är de bästa människorna i livet? Vad spelar det för roll ifall man är populär eller inte? Vad spelar det för roll ifall man har mer eller mindre pengar en någon annan, är man en bättre människa då? Vi borde fan tänka lite, att vi ens orar bry oss om så mycket skitsaker...
Ja, så här känner jag nu alltså.

Min eftermiddag

 

Saknar<3

Världens finaste lillebror
 
 

Thursday

 Yo! 
Börjar bli frisk och det känns fett bra, hehe. Sitter och kollar igenom bilder från ungefär ett år tillbaka och herregud vad det har blivit skillnader på allt möjligt. Jaja, nu ska jag kolla vidare och fortsätta slappa. Ha det gött!
 

BED NOW


Mysig till vintern-vill ha

 
Snart kommer vintern och tänk att mysa sig ner i den här asgoa och snygga tjocktröja.
Åå vill ha, vill ha, vill ha.
 

Min prinsessa<3

Sara, tack för att du är då himla bra, tack för att du alltid finns där för mig. Tack för att du alltid hjälper mig och säger de rätta orden och tack för att jag får vara din bästa kompis. 
Om du bara visste hur mycket du betyder för mig och om du bara visste hur mycket jag älskar dig.
Kan inte ens förklara det. 
Under ungefär ett år då vi känt varann, ärligt det känns som om vi känt varann i hela livet. Men vi har gått igenom mycket tillsammans och våra minnen är helt sjuka. Vi ska skaffa oss flera tusen minnen tillsammans.
Vi ska göra så sjukt mycket roliga saker, tillsammans. DÅ, NU och FÖRALLTID 

Fan ta det här

HEJ :-)
Stack till skolan idag, dock bara i 5 minuter för jag mådde inge bra... Så mina päron har sagt att jag inte får gå till skolan på hela veckan, tråkigt. Men jag måste bli frisk!! 
 
#dödcheeyy
 

Tjo.Tja

Internetet håller på och fixas här hemma så snart kan jag äntligen börja blogga från datorn!
Har legat hemma hela dagen idag igen och jag ska göra det imorgon också. Inget roligare än så har jag att säga förutom att jag hoppas ni mår bättre än mig så hörs vi imorgon homies<3

 


Skriver Av Mig Lite

 
Jag saknar sommaren så himla mycket. Jag brydde mig inte om hur jag såg ut, jag gick sminkfri hela sommaren. Jag gjorde det jag tyckte var kul och jag spenderade sommaren med dom finaste människorna på planeten, mina vänner<3 Jag spelade fotboll med Dalarnas bästa lag, jag var i Göteborg i en vecka med helgoa tjejer, jag shoppade tills jag blev pank, jag åkte en sväng till Stockholm i några dagar, jag gjorde helt enkelt det som jag tyckte var kul! Efter hela sommarlovet så åkte jag till Spanien med mina underbara familj. Vi var där två veckor och det var fantastiskt. Sedan kom jag tillbaka till Sverige. Skolan började och hela starten var bra. Men några veckor senare började jag tröttna på det mesta. Jag tyckte att fotboll var det tråkigaste som fanns och jag började inse att skolan bara blev svårare och svårare. Jag bröt ihop efter varje prov jag fick tillbaka, jag var aldrig nöjd med mig själv. Jag var inte riktigt glad och kände att jag bara var ivägen för allt hoch alla. Men jag höll huvudet högt och kämpade mer och mer för varjedag som gick.
 
Nu börjar jag bli mer nöjd över mig själv och jag börjar känna att skolan går bättre och bättre. Jag spelar fotboll med mitt gamla lag och börjar tycka att det blir roligare. Jag har dom finaste vännerna och den finaste familjen i hela världen och jag är så tacksam över att jag har dom. Dom finns alltid där för mig.
 
Dagarna blir så himla mycket bättre när man är nöjd med sig själv. Man ska aldrig jämföra sig själv med någon annan utan man är bra som man själv är. Ta vara på tiden och se upp till dig själv. Glöm aldrig att kämpa utan var alltid stark!

Trött på det här...

 
Har runt 39 graders feber, huvudvärk och mår verkligen inte bra. Blir hemma från skolan imorgon och troligtvis på tisdag också. Ganska surt, but life goes on. Ikväll blir det filmmys med familjen. Ha det fint, hoj!

Godmorgon Söndag

Japp, har varit sjuk hela helgen och är det idag igen. Det suger!! Internetet på både på datorn och mobilen funkar inte och jag dampar ur på det. Nu ska jag få i mig lite frukost , sedan ska jag slå på någon bra film och slappa vidare hela dagen. Hoppas ni får en bra dag. Pussar och kramar från en sjuk Maja!
 

TO BE STRONG IS TO NEVER GIVE UP AND ALWAYS BE YOURSELF NO MATTER WHAT ANYONE SAYS. DON'T CHANGE WHO YOU ARE FOR ANYBODE BUT YOURSELF.

En outfit häromdagen

I'M BAAAAAAAAAAAAACK

 
HEJHEJHEJ!! Fan jag har saknat denna blogg lite alltså.. Amanda var trött på bloggandet så jag går tillbaka hit igen och det ska bli super kul! Dock vet jag ju att statstiken kommer suga nu i början, men jag hoppas på att den kommer bli bättre. Ni får ha det så bra, så hörs vi :) puss

RSS 2.0