TJEJKVÄLL

 
Fruktansvärt ful bild.. Men skitsamma!! 
Har bjudit över mina närmaste vänner för mat och filmmys. Dom sover också över här. Ha en bra kväll ♥

MAKEUP- newie

Allt är från KICKS och kostade runt 400 kronor

2 AUTUMN PICS

 
Är inte denna årstid alldeles för go? Johoni, det tycker jag varjefall! 
Mysiga halsdukar, snygga outfits,  boots, fina bilder, lite mer kyla osv.. LOVELOVELOVE

TODAY'S


SPORT, TRAINING


+ 2 från idag


Torsdag- check
Hade ett so-prov idag och jag hoppas det gick bra. Sedan rullade skolan på som vanligt. Jaja när jag kom hem träffade jag min galna kompis Mathias och vi cyklade runt och bara hade kul. Vi mötte Hanna och det slutade med att vi dissade Mathias och stack hem till mig och käkade och pluggade osv.. Alltid lika kul att umgås med den underbara kompisen alltså. Nu ska jag slå på sex and the city och dricka en stor varm kopp te. Hoppas ni mår bra, puss!

BJÖRN AXÈN TOOLS

Fick denna going i födelsedagspresent. Den tar bara några sekunder och värma upp sedan går det att göra lockar, platta, vågor
you name it ;) 
RESULTAT:
 
 
Dom här bilderna tog jag i slutet av dagen och håret är fortfaranda platt.. Så jäkla najs. 
 

Mitt i veckan sådär

 
Tjobre! Ni mår fint eller..? Har haft världens skönaste dag. Började åtta och slutade tolv, fett najs. Stack hem och plugga och sedan kröp jag ner under täcket och sov. Vaknade upp och var riktigt arg (haha). Hämtade brorsorna på dagiset. Ja så har min ointressanta dag sett ut. Nu ska jag ta upp so:n och plugga för imorgon har vi prov och sedan ska jag bädda mig ner i sängen och slå på några avsnitt sex and the city som jag fått lånat av kusinerna♥ 

 

-



 

AUTUMN OUTFIT


AMANDA ♥

 
Herregud Amanda. Texten här nedanför, seriöst, den finaste texten någonsin ♥♥♥
Finner inga ord, men det jag ville säga var att du är min allra bästa kompis och att jag älskar dig så himla mycket, det går inte och beskriva hur mycket du betyder för mig. Tack för att jag har dig och att du alltid bryr dig om mig och att du alltid finns där för mig. Krya på dig nu, pusspusspuss ♥

3 från skolan


 
Hej tisdagskväll och hej bloggen! 
Fan vad magsjuka det verkar gå alltså... fyfyfyf!! Haha hur kom jag in på det där? Jaja, dagen har varit rätt bra. 
Tyvärr så var inte bästis i skolan :( krya på dig amanda!! Nu ligger jag och snackar skype. Ha det bra. Puss ♥
 

Dagens


Maja min Maja♥

Den här tjejen får mig glad, oavsett om jag är ledsen. Hon är alltid där med sitt bredaste leende när jag egentligen bara vill gräva ner mig under jorden och aldrig komma upp igen. Jag är så oerhört tacksam att jag har henne. För varje gång hon skrattar, så skrattar jag. Om jag skulle beskriva min själsfrände så skulle jag beskriva henne. 

Det är hon jag vänder mig till när allt inte är som det ska, det är hennes hem som är mitt andra, det är henne jag skulle kalla perfekt. Min Maja. Hon är helt fantastiskt min Maja. Hon får mig att känna mig lycklig, hon gör mina dagar.
 
Det är alltid hon som säger åt mig vad som är rätt och vad som är fel, hon är alltid där som mina högra hand. Hon kan jag skämta med om dem sakerna man egentligen inte kan skämta om, hon är okomplicerad och framförallt jävligt positiv och det är det som gör att jag tycker om henne så pass mycket. Hon är speciell för mig. Alla dessa år våran vänskap varat och alla dessa år vi hållit ihop, alla de saker vi gjort! Det är kul att titta tillbaka på, det är kul att minnas. För så mycket vi gjort och för så mycket vi har framför oss. Jag älskar när hon ler, när hon ger mig den där blicken som om jag vore knäpp i huvudet, när hon säger åt mig att inte äta så mycket fika, när hon drar sina värdelösa skämt, när hon är så klantig, när hon tappar andan för det är så jobbigt att gå upp för trapporna i skolan, när hon är dålig på orientering men ger sig fan på att hon ska klara det och ställer sig upp och ska försöka, när hon säger till mig att jag har en fin tröja på mig, när hon skrattar åt mig när jag blir irriterad på henne, när hon säger "Erkänn att du blev arg nu? Hahaha" och när hon inte bryr sig om vad någon annan tycker och när hon bara skriker ut "YOLOOO" fast hon vet att jag hatar den förkortningen. 

Den här tjejen. Är min bästa vän♥. /A

DATAKAMERA (?!?!?)

 
Sitter och kollar igenom fb och har grym musik i öronen, men ska strax ta upp plugget.
Ha en fortsatt bra kväll mina fina läsare :)
 
 

NYA

 
Så mycket finare på alltså!!
Din Sko- 499 kronor

Today outfit

 
Tröja, väst och skinnbyxor- GT
Skor- H&M
Klocka- SPANIEN
Halsband- UR&PENN (tror jag)
 

Q/A

Carro:

Vem är det som tar dina outfit bilder? sjukt fina :) love your blog btw!

Svar:

Amendu, först får jag börja med att tacka så himla mycket. Sånna här kommentarer gör mig så glad :) :) 
Det är lite blandat, ibland syrran min men oftast är det självutlösaren som fixar jobbet!


Från min älskling.. TUSEN TACK!!

 
+ en parfym och en lotion, TACKTACKTACK :*:*

Shopping dag

Efter Sågmyra så stack jag och syrran in på stan. Köpte mig ett par skor och jeans. Ni får se det senare ;)


Off to Sågmyra


....

 

Godmorgon studiedag

 
Hej bloggen! Mår ni bra? Jag mår fintfint förutom att jag har ont i ryggen och halsen bränner. 
Jaja, idag har skolan varit så snäll och gett oss studiedag och jag är riktigt tacksam över det. Idag åker jag till Sågmyra för att hitta ett par jeans och skor. Hoppas jag hittar det!!
Btw, tror inte jag har berättat det här, men den 1 december ska jag och familjen flytta från vårat hus och flytta till en lägenhet (!?!?!) Hihi kommer kännas rätt konstigt men ändå rätt skönt. 

My weekend

FREDAG:
 
Sprucken iphone, jävla orientering och House night
 

LÖRDAG:
 
Vaknade upp hos Sara med henne och Hanna, träffade Lollo OCH amanda som INTE är med på bild, haha!
Vi chillade, var hemma hos Lollo där det var lan, hängde lite med dom grabbarna som var där, sov också kvar där.
 

SÖNDAG:
Vaknade upp hemma hos Lollo, gymmade, var med Lollo, på kvällen träffade jag Sara och Elin, ego pixade innan jag skulle sova.
 
 
 

PUSS KOMPIS


Saturday


Nej men hej lördag


live like a teenager

 
Ligger och myser med min lillebror men ska snart bädda i nytt lakan, gå igenom plugget och sedan mysa mig ner i sängen. Imorgon blir det skola, sen ska jag till arenan med ett helt gäng med goa vänner. Sedan sover jag hos Sara med Lollo och Hanna också. Ska bli så himla roligt. Ser fram imot kvällen imorgon alltså :) 

FINA TILL HÖSTEN

249 kronor från älskade Gina Tricot

TODAY INSPO


HJÄRTA


Fredag imorgon, sjukt grymt

Jag och min sjuka lillebror som har feber, puss på dej going ♥ (Haha men visst är min andra lillebror som är tre år ganska duktig att fota med en systemkamera? Det är nämligen han som tagit bilden)
 
HEJSAN NI SOM LÄSER DENNA BLOGG!
Oherregud vad denna veckan har gått fort, redan fredag imorgon!! Idag har jag gått i skolan, tagit spruta, pluggat, varit sur, varit glad, varit taggad, varit trött, haha ja men typ så har min dag sett ut. Just nu sitter jag och lyssnar på fett bra musik. försöker hitta lite inspiration till bloggen. Weoweo

+ OUTFIT


In da school

Älskar dig min fina vän <3


Riktigt sugen på dessa alltså


Älskar onsdagar!!

 
Har haft en väldigt bra dag. Slutade vid tolv och då åkte jag och Amanda hem till henne, pluggade lite och så. Sen stack vi till stan och just nu är jag ute efter ett par snygga skor. Måste hitta några snygga boots alltså. Kan inte gå med converse hela vintern som jag gjorde i vintras.. Hehe! Nu på kvällen var jag och syrran och gymmade, bland av det bästa som finns :) 
 

Even if we're apart, I'll always be with you

 

Hela kommer senare


Påväg hem


BILDEN TALAR SANNING

 
Nu hoppar jag ner i sängen. Imorgon slutar jag runt 12 och sedan på eftermiddagen ska jag och Amandis plugga massvis tillsammans osv.. HATAR LÄXOR, but that's life. Hoppas ni iallafall har haft en kanon bra dag. Vi hörs imorgon med nya inlägg och en piggare Maja. Pusshejhopp ♥

RANDOM TODAY


NYA UNDER




Outfit today










@gymnet

Efter en ganska bra dag i skolan så sitter jag och cyklar uppe på gymmet. Strax blir det styrka. Så jävla nice!!
Hörs ikväll :-)


-

 

but i’m a 90’s b*tch



gårdagens outfit 









TWO FRIENDOS

 


// yesterday //
Hejsan alla fina! Mår ni bra? Själv mår jag faktiskt väldigt bra. Igår funkade inte internetet av någon jäkla anledning, but life goes on. Fikade, shoppade och hade det allmänt trevligt igår på stan med Amanda och Elin. 
Idag började skolan igen efter en mysig helg. Slutade 4 och därefter stack jag till gymmet med syrran. Nu på kvällen kollade jag på Lejonkungen 2 med lillebror <3333333333 bland av världens goaste filmer alltså :)

OUTFIT TODAY





NEWIE



Denna alldeles underbara skinnväst har jag gått och spanat på ett bra tag och igår fick jag med mig den hem. SÅ JÄVLA NÖJD
Gina Tricot- 499 kronor

Vi chillar

Just nu är jag med amanda och vi ligger och kollar på film. Vi hörs senare ikväll med outfit, shoppingen idag osv.. :-)


Honey, don't cry. Say "fuck you" and smile.


J.G.T


VILL TILLBAKA
 Herrejisses vad jag saknar att vara så här brun. Snacka om att färgen försvann snabbt :( 
JAG VILL TILLBAKA TILL SPANIEN!!!


Hej fina ni ♥ Ligger i sängen och lyssnar på musik. Har inget bättre för mig... Kanske borde jag sova, nejnej, inte trött. Eh men jag forsätter att ha tråkigt så får jag väl hoppas på att ni har det bättre än mig. 

Jo men ganska bra ändå

Efter 6 1/2 timmars jobb så avslutade jag kvällen hemma med räkor, kräftor, ost och kex + en bra film! 
Imorgon taggar jag ännu en jobbdag. Vad duktig jag känner mig som lägger ner all tid på min helg att stå och diska.. HAHA 

SNYGGT +


Saturday morning

Taggar väl 6 timmars jobb och sen ikväll ska jag bara mysa med mamma och syrran precis som igår. Ha en fin dag!
Love


Vill ha från Gina Tricots nyheter


FRIDAY I'M IN LOVE WITH YOU

HEJSAN BLOGGFAN! 
Vet att uppdateringen denna vecka inte varit bra alltså. Men den här veckan har varir proppad med olika saker, tex min födelsedag, skola, friluftsdag, no-inlämning, träning, varit och kollat på nya stället där vi ska bo ( ;) ) osvosv.. 
Just nu är jag så himla tacksam över att det är helg, så kan man chilla med livet lite. Dock jobbar jag hela helgen så det kanske inte blir så mycket chill.. haha jaja! 
 

#cozy #night





COZY

 

♥ underbar dag ♥



Och nu var denna födelsedag slut. Är superduper nöjd över dagen/kvällen. Mina finaste vänner kom över med en tårta som dom stått och bakat bara för min skull. Är så himla tacksam att jag har er ♥
Imorgon har vi utedag och det ska bli riktigt jävla tråkigt om jag ska vara ärlig. Sen så kommer varjefall kusinerna hit och fikar och sedan ska jag plugga som satan. Hihi :)
 

PINK, I LOVE IT

Sitter här proppmätt och väntar på att brudarna ska komma. Det här ska bli en väldigt bra kväll alltså!! Vi hörs ikväll bitches ♥

Dagens





 

MIN FÖDELSEDAG

Åå dagen har varit underbar hittills. Har fina presenter, folk som sjöng för mig i matsalen, bakat tårta och fixat osv.. Kvällen bjuds på massa trevligehter. Farmor och farfar ska käka här, och sen kommer mina fantastiska vänner hit och överaskar mig ♥
 

Snart ett år äldre









Jag kommer ihåg förra året då jag fyllde 13 år. Allt var nytt, skola, vänner osv.. Ett helt år har gått sen jag satt där 11 September och fyllde 13 och snart blir jag 14 år. Helt sjukt vad tiden har gått fort alltså. Har hunnit med så sjukt mycket och jag har verkligen tagit vara på tiden. TACK alla fina männsikor som har gjort det här året fucking bäst. Så himla mycket kärlek till er ♥
 









 

Today


.

Sitter i skype orkar verkligen inte blogga...  Men nu kvällen har jag kollat på bio med syrran och mamma, skitmysigt ♥ Ha det fint, pusshej

älskade vän ♥








Härligt!!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men helgen har varit fullproppad. Har massor med bilder att visar er från denna helg. Sitter varefall i bilen påväg hem från gymmet. När jag kommer hem ska jag duscha osv.. Sen ska jag träffa lollo, så bloggen uppdateras ikväll. HÅLL UTKIK


Friday

Har haft en helt ok dag i skolan, det tråkigaste är att vi avslutar veckan med det värsta jag vet, orientering!! Aja skulle ha åkt till gymmet, men jag har ont i min rygg, så det blev inget gym. FAN vad surt! Ikväll vankas det tjejkväll och kameran laddas förfullt. Sover troligen hos sara inatt. We love friday!!


2012-09-06

 
Hade en rätt så chill dag i skolan. Åkte moppe in till stan med Johanna, Amanda och syrran efter skolan. Kikade runt lite där och sedan myste vi på donken med en go glass. Nu på kvällen har jag gymmat, lovely! Imorgon är det äntligen fredag och dagen bjuds på massa trevligheter. Först skola, gymmet och sedan tjejmys hemma hos Louise, längtar så ♥

WORK



FAN vad skönt det är och vara igång med träningen igen alltså. Efter denna långa sommar och två semserveckor så behövs verkligen detta!! Nu köööööööööööööör vi

FRÅN MARKNADEN







DAGEN

Hade en super kort dag i skolan. Efter skolan följde jag med några vänner som skulle käka på pizzerian, sedan mötte jag upp Lollo och vi drog sedan hem till henne. Attans vad längesen vi träffades alltså ♥ Nu på kvällen umgicks jag med amanda och några till. Härligt!! Nu sitter jag och snackar skype, men jag ska snart ta upp plugget och kolla igenom några frågor. Ha det fint, tjohej! :)
 

NEW IN



Godnatt från en trött tjej


GGS KVÄLLEN- bilder


ONE MORE NIGHT

 

 
Sista kvällen i Spanien hade jag detta på mig.
 
Linne- MONKI
Nitshorts- GT
 
 
 
 

Q/A

Elin Lennartsson:
shit pommes va snygga jeans! vart är dom ifrån? 
Svar:
Byxorna köpte jag i Usa för typ 3 år sen!!
 
 
 

Första skoldagen

Första dagen i 8:an är nu avklarad. Jag hade faktiskt inte missat såååå himla mycket vilket är riktigt skönt. Slutade vid fyra och cyklade hem med Amanda. Har fotat lite och käkat mellis. Ikväll sticker jag upp till gymmet. Första gången på ett bra tag och jag är fett peppad. Work it, make it. Ska göra lite läxor också. Ja men så ser väl min kväll ut :)

time will tell




Dessa klockar fick jag med mig hem från Spanien.
Dom kostade i svenska kronor ca 30 kronor styck. Haha bra pris!

Dagens

 

NY SKINNJACKA

Är super nöjd :)
H&M- ca 400 kronor
 
 

Som jag har saknat henne <3

Dagen spenderades med min lilla (??!!??!!) flicka Filippa. Vi sprang ner på stan en sväng, gick ut med hennes vovvar och bakade (standard). Som jag har saknat henne alltså. Hihi. När jag kom hem käkade jag och sedan drog jag på mig springskorna och tog mig ett lätt joggingpass. Imorgon blir det första skoldagen för mig, sen sticker jag till gymmet. Blir säkert en helt ok dag och jag är faktiskt väldigt taggad för skolan. Ska bli så skönt och få tillbaka alla rutiner igen efter ett grymt lov och två fantastiska veckor i Spanien. Nej nu ska jag sova, godnatti friendos :-)


Löshår


ALLTSÅ SÅN JÄVLA LYCKA



 

Ny på naveln

Från en marknad i Spanien

Sneakpeak

Sneakpeak på vad jag ska ha på mig imorgon. Både byxorna och tröjan kommer från Spanien.
Hela outfiten får ni imorgon :)
 

Dagens köp

Två mysiga halsdukar till hösten
HM- 99 kronor st

Spanien, onsdag-torsdag











 

Dagens

Hade en helt ok kväll igår på ggs. Kom hem vid tolv och snackade lite Skype med mina friendos. Nu är jag påväg till bussen för att åka in till stan och träffa Filippa och Maja. Super mysigt. Ha det fint :-)


Dagens


Stan med bästis


Sleep over

Sover över med hannis ikväll. Imorgon blir det stan med sara och sen ggs, är så sjuuuukt taggad!!!! Vi hörs :-)


RSS 2.0